Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2022. Július 26. 13:00, kedd | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

A tűzesetek és műszaki mentések során hárman életüket vesztették a múlt héten

A tűzesetek és műszaki mentések során hárman életüket vesztették a múlt héten

A 29. héten történt

Győr-Moson-Sopron megyében az elmúlt héten kilencvenkettő eseményhez riasztották a hivatásos tűzoltókat. A tűzesetek és műszaki mentések során tizenegy ember megsérült, hárman életüket vesztették.

Kamionba rohant egy kisteherautó hétfő délután az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán a 125-ös kilométernél, Győr térségében. A kisteherautó vezetője a helyszínen életét vesztette, őt a győri hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével emelték ki a járműből, valamint áramtalanították az autót.

Közel harminc szalmabála kapott lángra kedd reggel Töltéstava külterületén. A pannonhalmi és győri hivatásos tűzoltók a közelben lévő, több száz bálából álló kazlat védve fékezték meg a lángokat. A tűz oltását több erőgép is segítette.

Lövő és Röjtökmuzsaj között mintegy egy hektáros területen égett a tarló kedd délután. A sopronkövesdi és soproni hivatásos tűzoltók, valamint a lövői, völcseji és fertőszentmiklósi önkéntes tűzoltó egyesületek tagjai több vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.

Letért az útról, felborult és fának ütközött szerda délután egy repcét szállító nyerges vontató a 82-es főút 67-es kilométerénél, Győrújbarátnál. A teherautó vezetője a helyszínen életét vesztette. A győri hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, majd a rendőrségi helyszínelés után speciális eszközökkel kiemelték a gépjármű vezetőjét a roncsok közül. A műszaki mentés és helyszínelés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Letért az úttestről és fának csapódott egy személyautó csütörtök este Árpás és Egyed között. A járműbe egy ember beszorult, őt a csornai hivatásos és téti önkéntes tűzoltók feszítővágóval szabadították ki, majd átadták a mentőknek.

Árokba hajtott egy személyautó szombat este azM1-es autópálya 105-ös kilométerénél, Nagyszentjános térségében, a főváros felé vezető oldalon. Az autóban utazók kiszálltak a járműből. A győri hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépkocsit.

Két személyautó ütközött vasárnap délelőtt Győrújbaráton, a Fő utca és a Pándzsa utca kereszteződésében. A győri hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. A balesetben nem sérült meg senki.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:00, szombat | Helyi

Milyen ügyeket intézhet a Pannon-Víz Zrt. telefonos ügyfélszolgálatán keresztül?

Gyors és kényelmes ügyintézés telefonon.

2024. Április 19. 16:00, péntek | Helyi

Közlekedés fénysorompóval biztosított vasúti átjáróban

Óvatosan vezessenek a vasúti átjáróban!

2024. Április 19. 13:00, péntek | Helyi

Hétvégi programok a Rábaközben

Hova menjek? Mit csináljak?

2024. Április 19. 09:00, péntek | Helyi

Vezetéstechnikai hibák, ráfutásos balesetek!

Baleset-megelőzési tanácsok szakértőktől.