Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2013. Március 09. 18:36, szombat | Helyi
Forrás: MSZP

A változás elkezdődött!

A változás elkezdődött!

A rábaközi szocialisták is ott voltak a Papp László Sportarénában Budapesten.

Reményt és biztonságot! Ez volt a mottója a Magyar Szocialista Párt mai budapesti tömegrendezvényének. Több, mint 12.000 párttag és szimpatizáns zsúfolásig megtöltötte a Papp László Sportarénát Budapesten. A tömegben ott volt a rábaközi szocialisták kicsiny, de lelkes csoportja is. Majd 100 fővel képviseltettük magunkat Beledből, Csornáról és Kapuvárról és a környező községekből a rendezvényen.

Jó volt átélni azt a hitet és elszántságot, ami a szónokokból és a lelkes hallgatókból áradt. Külföldi vendégeink és a párt fiatal, új vezetőinek szavaiból egy győzelemre készülő, a mai kormány politikájának tartalmát és stílusát alapjaiban tagadó MSZP lépett a magyar politika porondjára Mesterházy Attila vezetésével. Mi partnerei vagyunk a szomszédainknak, ahogy Victor Ponta román miniszterelnök is kiemelte. Segítői vagyunk az elesetteknek, ahogy a szónokok elmondták, összefogunk minden demokratikus párttal, hogy megdöntsük a velejéig gátlástalan, korrupt Orbán-rezsimet.

Levontuk a tanulságokat saját múltunk és ellenfeleink jelenlegi hibáiból. Elutasítjuk a kormány hazugságokon alapuló sikerpropagandáját, mert szolidárisak vagyunk a munkanélküli éhezőkkel és nyomorgókkal, a munkájukat féltő, megfélemlített dolgozókkal.

Hisszük, hogy lesz újra Magyar Köztársaság és demokrácia, sikeres, napról napra eredményeket hozó gazadaságpolitika, és az elesetteket támogató, igazságos társadalompolitika. Ehhez az MSZP minden eszközével hozzájárul, és együttműködik minden demokratikus ellenzéki párttal.

Együtt Győzünk!

Varga András MSZP Kapuvári Szervezet elnöke

Papp József MSZP Rábaközi Szervezet elnöke

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 16:00, szombat | Helyi

Közlekedés teljes sorompós vasúti átjáróban

Óvatosan vezessenek a vasúti átjáróban

2024. Május 18. 13:00, szombat | Helyi

Kis-gazda napközis tábor Lászlómajorban

7 éves kortól

2024. Május 18. 09:00, szombat | Helyi

Játék cserebere a csornai könyvtárban

A növény cserebere sikerén felbuzdulva most a kisebbekre is gondoltak.