Városlista
2020. október 22, csütörtök - Előd

Hírek

2012. Január 04. 08:30, szerda | Sport
Forrás: mno.hu/MTI

A világ élvonalába kerültek a magyar lányok

A világ élvonalába kerültek a magyar lányok

A világ legjobb nyolc csapata közé jutott a magyar női U18-as jégkorong-válogatott, miután az utolsó forduló eredményeitől függetlenül megnyerte a tromsöi divízió I-es világbajnokságot.

Gömöri Csaba szövetségi edző együttese kedden a házigazda norvégokat győzte le 5-2-re, előtte pedig az osztrák, a szlovák és a japán alakulatnál volt jobb. A britek elleni szerdai találkozónak már nincs tétje a magyarok szempontjából.

A világ élvonalában olyan sportági hatalmak szerepelnek jelenleg, mint Kanada, az Egyesült Államok, Oroszország, Svédország, Finnország, Csehország, Németország és Svájc. Ilyen „magasságban” magyar női válogatott még soha sem járt.

A magyar női U18-as válogatott három éve „létezik”, a játékosok döntő többsége korosztályos fiúcsapatokban edződik. Az együttes novemberben megnyerte az asiagói divízió I-es selejtezőt, ennek jogán vehetett most részt a tromsöi tornán.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 21. 14:07, szerda | Sport

Bajnoki címek küszöbén

A hétvégén a Hungaroringen rendezik az FIA Central Zone Trophy és az MNASZ Autós Gyorsasági OB utolsó bajnoki fordulóját.

2020. Október 18. 12:01, vasárnap | Sport

Döntő futam - all in

A bajnokság állása sokszor igen szoros, hiszen a pilóták vérprofik, autóik nemzetközi színvonalúak és sokszor csak a szerencse dönt egy-egy csata során.

2020. Október 14. 08:46, szerda | Sport

Szorosabb és izgalmasabb nem nagyon lehetett volna!

Egy végtelenül izgalmas és szoros csatában szorult a 2. helyre a Turán-Bagaméri páros a Vértes Rallye-n.

2020. Október 10. 05:15, szombat | Sport

Közhely, de tényleg célba szeretnénk érni!

Kilenc gyors három különböző szakasz vár Kronome Ákosra és navigátorára a TAXI4 Vértes Ralin.