Városlista
2024. június 20, csütörtök - Rafael

Hírek

2018. Május 06. 16:00, vasárnap | Belföld
Forrás: infovárosok

A világ legjobb fiatal kézilabdázói jönnek – Önkénteseket várnak!

A világ legjobb fiatal kézilabdázói jönnek – Önkénteseket várnak!

Idén júliusban Debrecenben rendezik meg a Női Junior Kézilabda Világbajnokságot, melyen 24 ország legnagyobb tehetségei mérik össze tudásukat. A Sport-Önként Egyesület szervezői várják a fiatal önkéntes segítőket.

A Debrecenben július 1-túl 14-ig sorra kerülő U20-as világbajnokságon Golovin Vlagyimir szövetségi edző, valamint Pigniczki Krisztina edző irányítja a korosztályos csapatot. A vb-re a világ 24 országából érkeznek majd a jövő világklasszis játékosai.
A Sport-Önként Egyesület a világversenyre önkéntes segítők jelentkezését várja, akik a versenylebonyolításban, média kiszolgálásában, csapatkísérésben, információs pultok kiszolgálásában, valamint a szurkolói körüli feladatok ellátásában vesznek majd részt.

Jelentkezés feltétele a 16. betöltött év, előny pedig az angol nyelvtudás.

A szervezők az önkénteseknek étkezést és önkéntes-öltözéket biztosítanak, azonban szállást nem.

Jelentkezési határidő: 2018. 05.20. 20:00

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 19. 06:00, szerda | Belföld

Hőség- Harmadfokú riasztás lépett életbe

Harmadfokú hőségriasztást rendelt el az ország egész területére szerda nulla órától szombat éjfélig az országos tisztifőorvos a HungaroMet Magyar Meteorológiai Szolgáltató Nonprofit Zrt. előrejelzése alapján

2024. Június 19. 06:00, szerda | Belföld

A KDNP kilép az Európai Néppártból és annak frakciójából

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) távozik az Európai Néppártból (EPP) és annak frakciójából, miután Magyar Pétert kedden az EPP mégis felvette - közölte Semjén Zsolt pártelnök és Hölvényi György EP-képviselő az MTI-vel.

2024. Június 18. 12:04, kedd | Belföld

MÁV-Start: indul az Intercity Splitbe

Kedden este indul Budapestről Splitbe az idei első Adria InterCity. Augusztus második feléig szinte mindegyik Adria InterCitynek magas a kihasználtsága.