Városlista
2019. december 16, hétfő - Etelka

Hírek

2018. Január 21. 15:13, vasárnap | Kék hírek
Forrás: police.hu

Ablakot törtek és dohányt loptak – Már harmadszor

Ablakot törtek és dohányt loptak – Már harmadszor

A balassagyarmati rendőrök mintegy nyolc órán belül beazonosították és elfogták a két cserháthalápi férfit.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába egy férfi tett bejelentést január 20-án 7 óra 37 perckor, miszerint a cserháthalápi élelmiszerüzlet egyik ablakát ismeretlen személyek betörték és a helyiségben kutatás nyoma látható.
A rendőrök a helyszíni adatgyűjtés eredményeként rövid időn belül beazonosították és elfogták a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 24 éves és 41 éves helyi lakosokat.

A jelenlegi adatatok alapján a két férfi . január 1. és január 20. között - összesen három alkalommal - a cserháthalápi élelmiszerbolt raktárhelyiségének ablakát betörte. A 24 éves férfi – míg társa figyelt – a helyiségbe az ablakon át benyúlt és onnan több karton cigarettát és egyéb dohánytermékeket tulajdonított el.

A 24 éves férfit és társát a nyomozók a Balassagyarmati Rendőrkapitányságra előállították, folytatólagosan és üzletszerűen elkövetett lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Az eltulajdonított termékek egy részét a házkutatás során a rendőrök lefoglalták. A hatóság tagjai a 24 éves férfit őrizetbe vették, míg társa szabadlábon védekezik.

Ezek érdekelhetnek még

2019. December 16. 12:02, hétfő | Kék hírek

Foglalt parkolóhely miatt lövöldözött

A kőbányai rendőrök a férfit a helyszínen elfogták.

2019. December 16. 10:13, hétfő | Kék hírek

Kigyulladt egy ház Somoskőújfalun, egy férfi meghalt

Tűz ütött ki egy somoskőújfalui családi házban hétfő reggel, egy férfi meghalt - tájékoztatta a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság hivatalvezetője az MTI-t.

2019. December 15. 12:27, vasárnap | Kék hírek

Pénzfelvétel közben lopták meg az embereket

A budapesti nyomozók elfogták azt a nőt és társát, akik 740 ezer forintot vittek el úgy, hogy pénzfelvétel közben zavarták meg a sértetteket.

2019. December 12. 11:00, csütörtök | Kék hírek

Még a hűtőben is drogot talált Roni - VIDEÓ

Elfogtak egy dílert és hat fogyasztót az újpesti rendőrök kedden. A házkutatás során kábítószer-kereső kutyát is bevetettek a nyomozók.