Városlista
2020. július 2, csütörtök - Ottó

Hírek

2018. Január 21. 15:13, vasárnap | Kék hírek
Forrás: police.hu

Ablakot törtek és dohányt loptak – Már harmadszor

Ablakot törtek és dohányt loptak – Már harmadszor

A balassagyarmati rendőrök mintegy nyolc órán belül beazonosították és elfogták a két cserháthalápi férfit.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába egy férfi tett bejelentést január 20-án 7 óra 37 perckor, miszerint a cserháthalápi élelmiszerüzlet egyik ablakát ismeretlen személyek betörték és a helyiségben kutatás nyoma látható.
A rendőrök a helyszíni adatgyűjtés eredményeként rövid időn belül beazonosították és elfogták a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 24 éves és 41 éves helyi lakosokat.

A jelenlegi adatatok alapján a két férfi . január 1. és január 20. között - összesen három alkalommal - a cserháthalápi élelmiszerbolt raktárhelyiségének ablakát betörte. A 24 éves férfi – míg társa figyelt – a helyiségbe az ablakon át benyúlt és onnan több karton cigarettát és egyéb dohánytermékeket tulajdonított el.

A 24 éves férfit és társát a nyomozók a Balassagyarmati Rendőrkapitányságra előállították, folytatólagosan és üzletszerűen elkövetett lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Az eltulajdonított termékek egy részét a házkutatás során a rendőrök lefoglalták. A hatóság tagjai a 24 éves férfit őrizetbe vették, míg társa szabadlábon védekezik.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 02. 08:46, csütörtök | Kék hírek

Egy fiatal nő balesetben életét vesztette Szolnok külterületén

Egy fiatal nő életét vesztette közúti balesetben Szolnok külterületén - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtök hajnalban a police.hu honlapon.

2020. Július 02. 06:06, csütörtök | Kék hírek

Meghalt egy kerékpáros, miután traktorral ütközött Füzesabonyban

Meghalt egy kerékpáros, miután traktorral ütközött szerdán Füzesabonyban - közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel.

2020. Július 01. 16:02, szerda | Kék hírek

Hollandiában bujkáló magyar drogdílert fogtak el a rendőrök

Hollandiában bujkáló magyar kábítószer-kereskedőt fogtak el a rendőrök - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) szerdán a rendőrség honlapján.

2020. Június 30. 12:31, kedd | Kék hírek

Kábítószer-kereskedőket fogtak el a fővárosban és Dunaharasztiban

Öt kábítószer-kereskedőtől összesen másfél kilogramm kábítószergyanús anyagot foglaltak le a fővárosban és Dunaharasztiban - közölte a rendőrség kedden a honlapján.