Városlista
2021. január 27, szerda - Angelika

Hírek

2017. Október 31. 13:08, kedd | Kék hírek
Forrás: police.hu

Ágyneműtartóba bújt a rendőrök elől a zsaroló - VIDEÓ

Ágyneműtartóba bújt a rendőrök elől a zsaroló - VIDEÓ

Zsarolás és más bűncselekmények miatt börtönbüntetésre ítélt férfit fogtak el a Békés megyei rendőrök Jász-Nagykun-Szolnok megyében Öcsödön kedden.

Zsarolás, személyi szabadság megsértése és okirattal visszaélés miatt 2 év 6 hónap börtönbüntetésre ítélt férfit fogtak el a rendőrök kedden 5 óra 30 perc körül Öcsödön. A 33 éves férfi korábban Békés megyében élt. A bíróság 2016 novemberében hozott jogerős ítélete után szabadságvesztése letöltését nem kezdte meg, hanem elrejtőzött. A Gyulai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja két elfogatóparancsot adott ki ellene, mert a kábítószer birtoklása vétség miatt kapott pénzbüntetését sem fizette be, és azt a bíróság fogházbüntetésre változtatta át.

A férfi elköltözött Békés megyéből, rokonainál rejtőzködött a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Öcsödön. A Gyulai Rendőrkapitányság nyomozói megtalálták, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei pedig elfogták. Körülvették a házat, ahol lakott, és felszólították arra, hogy jöjjön ki az épületből. A férfi a felszólításnak nem tett eleget, egy ágyneműtartóban próbált elbújni. A rendőrök alaposan átkutatták a ház összes helyiségét és megtalálták az elítéltet, akit Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vittek.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 27. 16:04, szerda | Kék hírek

40 kiló drog miatt tartóztattak le egy dobozi férfit

Letartóztattak egy dobozi férfit, akinél közel 40 kilogramm szárított kendert és 80 élő növényt találtak - közölte szerdán a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

2021. Január 26. 14:02, kedd | Kék hírek

Három férfi kirabolt egy nőt Budapesten

Három férfi kirabolt egy középkorú nőt múlt hétfőn Budapest VII. kerületében, a Rózsák terén. Az elkövetőket azonosították, kettőt közülük elfogtak - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság kedden a police.hu oldalon.

2021. Január 26. 06:29, kedd | Kék hírek

Több ezer telefonhívással zaklatta volt barátját egy fiatal férfi

Féltékenységből és haragból több ezer telefonhívással zaklatta volt barátját és a hozzátartozóit egy 23 éves férfi, akit emiatt pénzbüntetésre és közérdekű munkára ítélt a bíróság

2021. Január 25. 14:09, hétfő | Kék hírek

Csaknem háromszáz határsértő ellen intézkedtek

288 határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök és katonák péntektől vasárnapig - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t.