Városlista
2022. május 19, csütörtök - Ivó, Milán

Hírek

2012. Április 07. 14:15, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Ajándékokkal esedezik Adele bocsánatáért Karl Lagerfeld

Ajándékokkal esedezik Adele bocsánatáért Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld nem győz Adele bocsánatáért esedezni, mióta kövérnek nevezte a fiatal sztárt. A divattervező mostanában táskákkal próbálja engesztelni az énekesnőt.

Már két hónapja, hogy Karl Lagerfeld komoly felháborodást keltve azt mondta Adele-ről, hogy "egy kicsit kövér", és a divattervező azóta bocsánatot is kért. A 78 éves híresség azt nyilatkozta: félreértették a szavait, ugyanis hatalmas rajongója Adele-nek, azonban ezt a szóbeli engesztelést kevésnek érezte, ezért mostanában rendszeresen nagy ajándékcsomagokat küld az énekesnőnek.

A bennfentesek elmondása szerint a Chanel divatguruja a cég által gyártott táskákkal halmozza el a sztárt, mióta megtudta, hogy Adele gyűjti a kiegészítőket. Lagerfeld az embereit arra utasította, hogy csakis a legjobb és legdrágább darabokat válogassák össze az énekesnőnek, és nagyon szeretné, ha Adele megbocsátana neki. "Azt mondja, mindent megtenne érte, hogy ne haragudjon rá - árulta el Lagerfeld egyik kollégája. - Soha nem akarta bántani, sőt inkább bókolni szeretett volna neki, mert ő a kedvenc énekesnője. Abban bízik, hogy Adele megbocsát, és a jövőben talán még együtt is dolgozhatnak."

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 17. 06:00, kedd | Bulvár

Kezdődik kedden a 75. cannes-i fesztivál

Több mint 35 ezer szakmai résztvevő és mozirajongó részvételével kedden megkezdődik a 75. cannes-i fesztivál, amelynek hivatalos programjában 21 film versenyezhet az Arany Pálmáért.

2022. Május 16. 18:05, hétfő | Bulvár

Magyar rekordot ért el két Star Wars-plakát a budapesti aukción

Magyarországi rekordot ért el két Star Wars-plakát leütési ára Budapesten:

2022. Május 14. 16:03, szombat | Bulvár

Nagy sztárok szerepelnek Francis Ford Coppola új filmjében

Adam Driver, Forest Whitaker, Nathalie Emmanuel, Jon Voight és Laurence Fishburne játssza Francis Ford Coppola Megalopolis című, ősztől forgó filmjének főszerepeit - írta meg a deadline.com filmes portál.

2022. Május 13. 15:26, péntek | Bulvár

Leoperáltatta a melleit a Szerencsekerék szerencserlánya - Videó

Fél évvel ezelőtt született újjá.