Városlista
2023. június 6, kedd - Norbert

Hírek

2014. December 08. 11:53, hétfő | Életmód
Forrás: KerryBoy

Ajándékozunk? Ajándékozzunk!

Ajándékozunk? Ajándékozzunk!

Mindenki szeret ajándékot kapni. Huncut kis mosollyal az arcunkon türelmetlenül bontjuk ki szeretteink által gondosan becsomagolt kincseinket. Ámde néha elég meglepő ajándékok is előkerülhetnek...

Az idő és a pénz hiánya sokszor meglehetősen más ajándékokat tartogat számunkra, mint amiket szerettünk volna. Fontos, hogy a lehető legjobbat hozzuk ki magunkból, akkor is, amikor kevés a keret.

1. A pénz nem ajándék!
Nagyon rosszul gondoljuk, ha odaadunk egy maroknyi pénzt szerettünknek, és azt mondjuk, hogy vegyen azt, amit akar. Az ajándékozás lényege, hogy szívből jőjjön, legyen olyan, amit szeretnénk adni. Vegyük a fáradtságot, és zsúfolt hétköznapjaink egyetlen szabad percében vásároljuk meg az ajándékot. Értékelni fogják bizony ezt a páratlan gesztust.

2. Családi szeretet egy lapáttal!
Nem jó ötlet, ha odaadjuk az ajándékot a következő mondat kíséretében: “nesze, ittvan!” Néhány jókívánság, ölelés, puszi kísérje ajándékozási szándékunk. A szeretet ne hiányozzon, mert különben mi értelme az egésznek?

3. Apró dolgok óriási értékkel!
Lehet, hogy egy Karib-tengeri utat nem adhatunk ajándékba kedvesünknek, szerettünknek, de a körülményekhez képest legyünk kreatívak! Találjuk meg azt az apróságot, amitől mosolyt csalhatunk az arcokra. Keressünk és találni fogunk.

4. Romantikusoknak, pároknak!
Ha párunknak szeretnénk ajándékot venni, legyünk öteltesek! Vannak pajzán ajándékok, szexi ajándékok, vicces ajándékok, amik közül választhatunk. NE legyünk unalmasak! NE a megszokott doboz praliné meg a rózsa legyen az ajándék!

Az ajándéknak értéke van mindenki számára. Ne felejtsük el megköszönni, ha nekünk is tartogatnak valami meglepetést.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Június 05. 14:24, hétfő | Életmód

Megjelent a Budapest Bár új lemeze, a Tíz után

Tíz után címmel megjelent a Budapest Bár új stúdióalbuma. A tizenhat éve működő népszerű csapat július 5-én a Budapest Parkban mutatja be friss anyagát.

2023. Június 04. 17:00, vasárnap | Életmód

Így kerüld el a sportsérüléseket: tippek a reumatológustól

A nyár és a strandszezon közeledésével sokan veszik fel újra a ritmust, és kezdenek sportolni.

2023. Június 03. 11:02, szombat | Életmód

Elhunyt az Életrevalók című filmet ihlető arisztokrata

Hetvenkét éves korában elhunyt Philippe Pozzo di Borgo francia üzletember, akinek az élete ihlette az Életrevalók című nagy sikerű filmet - közölték a vígjáték rendezői péntek este az AFP francia hírügynökséggel.

2023. Június 02. 14:54, péntek | Életmód

Több mint 50 ráktípust kimutató vérvizsgálatot teszteltek biztató eredményekkel

Ígéretesnek mutatkozik egy új, több mint 50 ráktípust kimutató vérvizsgálat a brit állami egészségügyi szolgálat (NHS) nagyszabású vizsgálata szerint - írta pénteken a BBC hírportálja.