Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2014. December 08. 11:53, hétfő | Életmód
Forrás: KerryBoy

Ajándékozunk? Ajándékozzunk!

Ajándékozunk? Ajándékozzunk!

Mindenki szeret ajándékot kapni. Huncut kis mosollyal az arcunkon türelmetlenül bontjuk ki szeretteink által gondosan becsomagolt kincseinket. Ámde néha elég meglepő ajándékok is előkerülhetnek...

Az idő és a pénz hiánya sokszor meglehetősen más ajándékokat tartogat számunkra, mint amiket szerettünk volna. Fontos, hogy a lehető legjobbat hozzuk ki magunkból, akkor is, amikor kevés a keret.

1. A pénz nem ajándék!
Nagyon rosszul gondoljuk, ha odaadunk egy maroknyi pénzt szerettünknek, és azt mondjuk, hogy vegyen azt, amit akar. Az ajándékozás lényege, hogy szívből jőjjön, legyen olyan, amit szeretnénk adni. Vegyük a fáradtságot, és zsúfolt hétköznapjaink egyetlen szabad percében vásároljuk meg az ajándékot. Értékelni fogják bizony ezt a páratlan gesztust.

2. Családi szeretet egy lapáttal!
Nem jó ötlet, ha odaadjuk az ajándékot a következő mondat kíséretében: “nesze, ittvan!” Néhány jókívánság, ölelés, puszi kísérje ajándékozási szándékunk. A szeretet ne hiányozzon, mert különben mi értelme az egésznek?

3. Apró dolgok óriási értékkel!
Lehet, hogy egy Karib-tengeri utat nem adhatunk ajándékba kedvesünknek, szerettünknek, de a körülményekhez képest legyünk kreatívak! Találjuk meg azt az apróságot, amitől mosolyt csalhatunk az arcokra. Keressünk és találni fogunk.

4. Romantikusoknak, pároknak!
Ha párunknak szeretnénk ajándékot venni, legyünk öteltesek! Vannak pajzán ajándékok, szexi ajándékok, vicces ajándékok, amik közül választhatunk. NE legyünk unalmasak! NE a megszokott doboz praliné meg a rózsa legyen az ajándék!

Az ajándéknak értéke van mindenki számára. Ne felejtsük el megköszönni, ha nekünk is tartogatnak valami meglepetést.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 06:46, szerda | Életmód

Különleges holdkelte figyelhető meg az égbolton pénteken

Április 26-án különlegesen szép együttállás figyelhető meg az éjszakai égbolton, amelynek során a kelő Hold szoros közelségbe kerül az Antares csillaggal - közölte kedden a Svábhegyi Csillagvizsgáló.

2024. Április 22. 10:07, hétfő | Életmód

MME: ne vigyük haza a madárfiókákat és más állatkölyköket!

Ne vigyük haza a madárfiókákat és más állatkölyköket, őzgidákat, nyúl-, nyest- és mókuskölyköket, vadmalacokat! - kéri a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME).

2024. Április 21. 19:00, vasárnap | Életmód

Virágzó pompa erőfeszítés nélkül

Muskátliültetés- és gondozás egyszerűen!