Városlista
2022. június 26, vasárnap - János

Hírek

2011. Október 10. 07:21, hétfő | Belföld
Forrás: HírTV

Akinek megvan a pénze, minél előbb szeretne végtörleszteni

Akinek megvan a pénze, minél előbb szeretne végtörleszteni

Egyre többen érdeklődnek végtörlesztésről a kormányablakoknál is. A hivatalokban úgy látják, akinek egy összegben megvan a pénze, az minél előbb szeretne végtörleszteni, hogy a költségei ne nőjenek tovább.

Polner Eörs, a Csongrád Megyei Kormányhivatal főigazgatója elmondta: „a jogszabály úgy határozza meg, hogy december 31-ig, tehát 2011. december 31-ig lehet bejelenteni az igényt arra, hogy végtörleszteni szeretne valaki, utána 60 nap áll rendelkezésre, hogy a végtörlesztést realizálja. Mint mondta: az emberek többségét az érdekli, hogy akinek megvan a pénze, az minél előbb szeretné ezt a végtörlesztést prezentálni. Azt szeretnék, hogy a költségeik ne nőjenek tovább, illetve aki még gyűjtögeti a végtörlesztésre a pénzt, az iránt érdeklődik, hogy 60 napon túl is lehet-e végtörleszteni. (pr)

hírTV

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 26. 17:01, vasárnap | Belföld

Tizenhét körözött kamiont foglaltak le Nagylakon és Csanádpalotán

Tizenhét, az olasz hatóságok által körözött kamiont foglaltak le a magyar rendőrök a csanádpalotai autópálya-határátkelőhelyen és a nagylaki közúti határátkelőhelyen - közölte a rendőrség vasárnap honlapján.

2022. Június 26. 15:44, vasárnap | Belföld

Júliustól újraindítja budapesti járatát az Air China

Air China kínai légitársaság újraindítja a több mint két éve bezárt járatát Peking és Budapest között, így július 7-től újra közvetlen menetrend szerinti repülőjárat köti össze a két fővárost

2022. Június 26. 14:03, vasárnap | Belföld

Honvédelmi miniszter: rendkívül súlyos a migrációs helyzet Magyarország déli határánál

Rendkívül súlyos a migrációs helyzet Magyarország déli határánál - közölte a honvédelmi miniszter vasárnap a Facebookon azt követően, hogy látogatást tett a hadsereg kelebiai határvédelmi bázisán.

2022. Június 26. 13:01, vasárnap | Belföld

Mindenhol illegális hulladékhegyeket hagytak, lebuktak

Befejezték a rendőrök annak az ügynek a vizsgálatát, mely ismeretlen tettesek ellen indult, akik Szekszárdon több helyen hulladékot helyeztek el, ezzel hulladékgazdálkodás rendjének megsértése bűntettét követték el.