Városlista
2023. március 20, hétfő - Klaudia, Alexandra

Hírek

2011. November 12. 14:58, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Alekosz gyógyíthatatlan beteg

Alekosz gyógyíthatatlan beteg

Mindenki kutatja, hogy mi állhat a VV4 nyertesének - úgymond - árulása mögött. Miért fordított hátat az RTL Klubnak, és igazolt át a TV2-höz? Különös a magyarázat.

Nos, Alekosz előéletének ismeretében napnál világosabb, hogy a görög hős különös betegségben, fordított klausztrofóbiában szenved. Vicces vagy sem, ez a magyarázata annak, hogy miért hagy ott csapot-papot: lakást, kocsit, havi 1 milliós fizetést, és költözik be az ÖsszeEsküvők rezidenciájába. Ráadásul úgy, hogy szerződésszegés miatt alighanem beperli az RTL Klub. Szakértők úgy kalkulálják, hogy ez a húzás legalább 80 millió forintjába fog fájni a VV4 okostojásának. De téved, aki azt hiszi, hogy a műsor producere, Hajdu Péter tett neki visszautasíthatatlan ajánlatot. Nem erről van szó. Talán még emlékeznek rá, Alekosz korábban azt mondta, hogy ő a ValóVilág villában érezte szabadnak magát, és valójában odakinn volt bezárva. Alekosz maga is elismerte, villafüggő lett a VV4-ben, a zárt térben töltött 164 nap alatt megérezte a szabadság ízét, és most kapóra jött neki a TV2 ajánlata. Végre megint szabad lehet az ÖsszeEsküvők kerítései mögött, megnyugtatja, hogy nincs bezárva a kinti világba, és a kamerákon át a tévénézők vigyázzák az álmát. Itt végre biztonságban érzi magát.

Címkék: Alekosz, RTL Klub, TV2

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 19. 09:00, vasárnap | Bulvár

Ilyen bűnügyeket mások csak filmekben látnak

Újságírók kísértek el helyszínelőket munka közben.

2023. Március 14. 09:16, kedd | Bulvár

Haragosa autója helyett egy másikat vert szét egy nő Győrben

A győri rendőrök egy 36 éves vági nőt hallgattak ki gyanúsítottként, aki egy haragosa gépkocsiján akart bosszút állni, azonban kiderült, hogy a jármű nem is a férfi tulajdonában volt.

2023. Március 12. 16:00, vasárnap | Bulvár

Sorozat készül a Valami Amerika című filmből

Az RTL+ streaming platformon fog megjelenni.

2023. Március 11. 14:00, szombat | Bulvár

Vasárnap éjjel tartják az idei Oscar gálát

Hosszú szünet után a magyar nézők is élőben nézhetik a ceremóniát.