Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2012. December 03. 10:01, hétfő | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Alekosztól és más celebektől is csalt ki pénzt a lefülelt álbróker

Alekosztól és más celebektől is csalt ki pénzt a lefülelt álbróker

Tóth Gabi erről nem beszél.

Milliárdokat csalt ki ügyfeleitől egy nagykátai ikerpár. Mint a Népszabadság írta, a magukat brókernek kiadó férfiak Budapesten tevékenykedtek egy "befektetésgyűjtő szervezet"nevében. Celebeket is átvertek a csalók.

A ValóVilág egykori győztese, Alekosz és Müller Attila is futhat a pénze után. A tévés műsorvezető azt állítja, akkor vágott bele a dologba, amikor leégett a háza és szüksége volt a pénzre. Az ügyleten körülbelül félmillió forintot vesztett. Alekosz, az okostojás egykori valóságshow-hős nem akarta kommentálni a kínos esetet, így nem tudni, mennyi pénzt szedtek ki tőle a csaló brókerek.

A nagykátai kötődésű ikrek, a "vállalkozás" vezetői állítólag két éve látványos szereplői a budapesti éjszakai életnek, szórták a pénzt és szép nőkkel, drága autókkal jelentek meg, illetve tévéműsorokat szponzoráltak, és jótékonykodtak. Születésnapjukon tizenötmilliós bulit rendeztek egy óbudai klubban, ahol celebek is megjelentek. Kökény Attila a lapnak elmondta:
- Többünket megrendeltek, a Happy Birthday-t kellett elénekelni, aztán váltottam pár szót Király Viktorral, és mentem a dolgomra - mondta az egykori megasztáros. Állítólag ott volt Tóth Gabi is, aki azonban erről nem kívánt nyilatkozni.

A Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai november 20-án elfogták a szervezet egyik feltételezett irányítóját és egyik brókerét, emiatt - információk szerint - a szövevényes csalási ügyszámos kulcsfigurája már elhagyta vagy elhagyni készül az országot.

Címkék: Alekosz, bulvár, Tóth Gabi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára