Városlista
2021. október 20, szerda - Vendel

Hírek

2011. Október 25. 14:49, kedd | Bulvár
Forrás: STOP

"Alkoholista vagyok" - Stohl András bevallotta

Stohl András a börtönbe vonulása előtti hónapokban igyekezett minden, számára lényeges dolgot elmesélni életrajzi könyve írójának, Szalai Viviennek.

Az egyik leglényegesebb dolog, amiről mindenképpen beszélni szeretett volna, hogy az apja - és saját bevallása szerint már ő is - alkoholista.

Az RTL Klub egykori sztárja viszontagságos gyermekéveket tudhat magáénak. Édesapja verte, eleinte nevelési célzattal, később azonban a fenyítés már csak az erőviszonyokról és az alkoholról szólt.

- A faterom nagyhangú volt, hamar dühbe gurult, és hamar eljárt a keze, de nem gondolok rossz érzéssel ezekre a verésekre, nincs bennem egy mikromilliárdnyi rossz érzés sem az apámmal szemben. Utoljára tizennyolc éves koromban ütött meg. Akkor már nagyon erős voltam, ő már nem annyira. A vége felé, mi tagadás, már elég sokat ivott - kezdte András, majd egy konkrét példával élt.

- Akkoriban horgásztunk is a vadászat mellett. Balatonakalin voltunk és halászlét főztünk. Amikor összeültünk, belenyúltam a halászlébe és felkavartam. És akkor ott, mindenki előtt, szó nélkül lekevert egyet, mert hát a halászlét nem szabad kevergetni. Ott álltam tizennyolc évesen, iszonyatosan megalázva. Gyakorlatilag már egy roncs ember szégyenített meg, történetesen a hőn szeretett apám, aki akkor már nem volt túl jó állapotban. Az alkohol, a cukor meg a szíve - mesélte András, aki még lányát is el akarta tiltani nagyapjától.

- Már nem laktam otthon, összeköltöztem Évával, megszületett az első lányunk. Otthon meg egyre rosszabb lett a helyzet. Apám már nem dolgozott, reggel felkelt, aztán lement a borozóba, s délután, amikor előkerült, nyomban üvöltözni kezdett. Egyszer elég lett, leültettem magammal szembe, mondtam neki: tudom, mennyire szeretnéd látni az unokádat, de ha még egyszer így viselkedsz, se az unokádat nem fogod látni többé, se engem. Akkor megfogadta, hogy nem iszik többé, talán két hónapig bírta is. Amikor kórházba került, volt vagy száz kiló. Aztán meg is vakult. Követelte, hogy kisüvegben vigyünk be neki vagy két deci bort - idézi Szalai Vivien könyvéből az Új Ász.

Stohl András meglepő választ adott arra a kérdésre is, hogy véleménye szerint alkoholista-e.

- Vannak alkoholproblémáim. Gyakorlatilag minden este fogyasztok alkoholt, egy-két sört vagy bort, pálinkát. Azt gondolom, ha egy ember mindennap iszik alkoholt, akkor annak alkoholproblémája van. Nekem is ennyire van alkoholproblémám. Stohl András alkoholista - zárta rövidre a témát a színész.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 19. 14:01, kedd | Bulvár

Mel Gibson is szerepel a John Wick-előzménysorozatban

Az Oscar-díjas Mel Gibson is szerepel abban a háromrészes tévésorozatban, amely a John Wick-filmekben megismert Continentalról, a bérgyilkosok hoteljéről szól.

2021. Október 17. 16:05, vasárnap | Bulvár

Visszatért a világ első játékfilmes forgatócsoportja a Nemzetközi Űrállomásról

Visszatért a Földre vasárnap a világ első forgatócsoportja, amely játékfilmen dolgozott a világűrben.

2021. Október 16. 08:47, szombat | Bulvár

A Coldplay környezetbarát világturnét tervez jövőre

A Coldplay együttes vállalta, hogy 2022-es világturnéja 50 százalékkal alacsonyabb szén-dioxid-kibocsátással jár majd, mint 2016-os turnéja.

2021. Október 13. 08:51, szerda | Bulvár

Indul a jelentkezés A Dal 2022-ra, élő lesz a zenei kíséret

November 15-ig lehet jelentkezni A Dalba, a köztelevízió zenés produkciójába. Az immár tizenegyedik évadjához ért dalválasztó válogatóiba ismét negyven dal jut, 2022-ben először lesz élő a zenei kíséret.