Városlista
2022. október 2, vasárnap - Petra

Hírek

2011. Október 25. 14:49, kedd | Bulvár
Forrás: STOP

"Alkoholista vagyok" - Stohl András bevallotta

Stohl András a börtönbe vonulása előtti hónapokban igyekezett minden, számára lényeges dolgot elmesélni életrajzi könyve írójának, Szalai Viviennek.

Az egyik leglényegesebb dolog, amiről mindenképpen beszélni szeretett volna, hogy az apja - és saját bevallása szerint már ő is - alkoholista.

Az RTL Klub egykori sztárja viszontagságos gyermekéveket tudhat magáénak. Édesapja verte, eleinte nevelési célzattal, később azonban a fenyítés már csak az erőviszonyokról és az alkoholról szólt.

- A faterom nagyhangú volt, hamar dühbe gurult, és hamar eljárt a keze, de nem gondolok rossz érzéssel ezekre a verésekre, nincs bennem egy mikromilliárdnyi rossz érzés sem az apámmal szemben. Utoljára tizennyolc éves koromban ütött meg. Akkor már nagyon erős voltam, ő már nem annyira. A vége felé, mi tagadás, már elég sokat ivott - kezdte András, majd egy konkrét példával élt.

- Akkoriban horgásztunk is a vadászat mellett. Balatonakalin voltunk és halászlét főztünk. Amikor összeültünk, belenyúltam a halászlébe és felkavartam. És akkor ott, mindenki előtt, szó nélkül lekevert egyet, mert hát a halászlét nem szabad kevergetni. Ott álltam tizennyolc évesen, iszonyatosan megalázva. Gyakorlatilag már egy roncs ember szégyenített meg, történetesen a hőn szeretett apám, aki akkor már nem volt túl jó állapotban. Az alkohol, a cukor meg a szíve - mesélte András, aki még lányát is el akarta tiltani nagyapjától.

- Már nem laktam otthon, összeköltöztem Évával, megszületett az első lányunk. Otthon meg egyre rosszabb lett a helyzet. Apám már nem dolgozott, reggel felkelt, aztán lement a borozóba, s délután, amikor előkerült, nyomban üvöltözni kezdett. Egyszer elég lett, leültettem magammal szembe, mondtam neki: tudom, mennyire szeretnéd látni az unokádat, de ha még egyszer így viselkedsz, se az unokádat nem fogod látni többé, se engem. Akkor megfogadta, hogy nem iszik többé, talán két hónapig bírta is. Amikor kórházba került, volt vagy száz kiló. Aztán meg is vakult. Követelte, hogy kisüvegben vigyünk be neki vagy két deci bort - idézi Szalai Vivien könyvéből az Új Ász.

Stohl András meglepő választ adott arra a kérdésre is, hogy véleménye szerint alkoholista-e.

- Vannak alkoholproblémáim. Gyakorlatilag minden este fogyasztok alkoholt, egy-két sört vagy bort, pálinkát. Azt gondolom, ha egy ember mindennap iszik alkoholt, akkor annak alkoholproblémája van. Nekem is ennyire van alkoholproblémám. Stohl András alkoholista - zárta rövidre a témát a színész.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 28. 10:57, szerda | Bulvár

Puskás-Dallos Peti ezt reméli a 2042-es évtől

2022. Szeptember 19. 08:03, hétfő | Bulvár

Eljegyezték az Operettszínház balerináját, aki egy budapesti házomlásnál sérült meg súlyosan

Eljegyezték Tóth Nikolettet, a Budapesti Operettszínház balerináját, aki nyáron szenvedett súlyos sérüléseket a fővárosban, miután az Aradi utca és Jókai utca sarkán a homlokzati fal és tetőszerkezet elemei hullottak az utcára.

2022. Szeptember 11. 15:01, vasárnap | Bulvár

Kiemelték a Dunából az elsüllyedt Teslát

A nagy értékű gépkocsi még kedden csúszott a folyóba a tököli komplehajtónál.

2022. Szeptember 11. 12:53, vasárnap | Bulvár

9 hónapos csecsemő halt meg Bécsben, 11 éves testvére ölhette meg

Meghalt Bécsben egy 9 hónapos csecsemő, miután kiesett egy ház erkélyéről. A rendőrség arra gyanakszik, hogy a kicsi halálában a 11 éves testvére is szerepet játszhatott.