Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2021. Augusztus 12. 08:53, csütörtök | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: mti

Állapotos nő és férje sérült meg az M0-son történt balesetben

Állapotos nő és férje sérült meg az M0-son történt balesetben

Egy állapotos nő és a férje sérült meg az M0-s autóúton, Gyálnál szerda délelőtt történt balesetben - írta a honvedelem.hu.

Korábban a katasztrófavédelem azt közölte: egy kamion és egy személyautó ütközött össze az M0-son a 33-as kilométer közelében. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett.

A honvedelem.hu cikke szerint a baleset sérültjeit elsőként a Magyar Honvédség Egészségügyi Központjának katonái látták el. A katonák egy tűzszerészi feladat biztosításához tartottak Tatárszentgyörgyre, amikor az M0-s autóút déli szektorában, az M5-ös lehajtó felé haladva, a szembejövő sávon meglátták a tetejére borult gépkocsit és egy mögötte fekvő sérültet. Azt írták: a baleset nem sokkal korábban történhetett, mivel a környéken dolgozó útkarbantartó munkások is csak akkor futottak a helyszín felé.

A katonák a legelső lehajtónál visszafordultak a honvédségi mentőgépkocsival és közben az Országos Mentőszolgálat ügyeletét is értesítették. A helyszínen egy állapotos nőt találtak az úton fekve, akit megvizsgáltak és nyakrögzítővel láttak el. A nő férje csak könnyebben sérült meg. Hamarosan megérkezett az Országos Mentőszolgálat autója és egy vecsési mentőgépkocsi is, majd néhány perccel később a mentőhelikopter.

Címkék: állapotos, baleset, M0, terhes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 07:22, péntek | Belföld

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.