Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2015. Április 09. 16:00, csütörtök | Helyi
Forrás: saját forrás

Angyali születésnap

Angyali születésnap

Egy éve nyitott az Angyal Mulató Csornán

Egyéves születésnapjának megünneplésére készül az Angyal Mulató Csornán. Az eltelt egy év tapasztalatairól, a születésnapi programokról és a további tervekről beszélgettünk Horváth Szabolccsal a mulató tulajdonosával.

- Az eltelt egy év tapasztalatai miben igazolták vissza az előzetes elképzeléseket, és mi történt másképp, mint ahogy eltervezted?

- Tavaly május elején nyitottunk itt kint a Thököly utcában. Azt nagyon sokan tudják, hogy a testvéremmel közösen működtettünk egy szórakozóhelyet a belvárosban, amit be kellett zárnunk. Az ottani tapasztalatokat azonban jól tudtam itt hasznosítani. Kifejezetten azzal a céllal nyitottam ezt a mulatót, hogy kizárólag élőzenes, sok stílust beengedő, több korosztályt megszólító szórakozóhelyet hozzak létre. Az indulás nehézségeit gyorsan leküzdöttük. Eleinte én „vadásztam” a zenekarokat, zenészeket. Mikor tavaly májusban nyitottunk, sok csapatnak már tele volt a naptárja. Mára eljutottunk oda, hogy nálam jelentkeznek, itt szeretnének játszani. A fellépő zenészek, zenekarok, sztárvendégek kifejezetten elégedettek a hely adottságaival, viszik a mulató jó hírét. A legfontosabb persze a vendégek elégedettsége. Az idősebb korosztály megszólítása nehezebb, de folytatjuk a nótaesteket is. Túl vagyunk már sok rock koncerten. A legsikeresebbek a bulik, amik a legtöbb esetben teltházasok. Érdekes, hogy a vidékiek mintha aktívabbak lennének, csornaiak akár többen is jöhetnének. 12 hónap alatt 15 különböző bulizenekar játszott nálunk, 10 sztárvendég lépett fel. A zenés programok mellett volt itt jóga és zumba, de saját darts klubunk is van, hivatalos bajnokságban játszunk.

- Az első év sikerét jelzi, hogy a születésnapi program keretében 400 négyzetméterrel bűvül a mulató területe?

- Mindenképp. A most nyíló terem koncertterem lesz, alkalomszerűen nyitjuk ki. A bulik maradnak a régi helyen, ide koncerteket szervezünk. 400 négyzetméterrel nő a terület, 250-ről 850-re nő a mulató befogadóképessége. Ez óriási lépés.

- Milyen születésnapi programokat terveztek?

- A szülinapi buli minden programjára egész nap ingyenes lesz a belépés. Most is, mint a nyitón elsősorban csornai, vagy csornai kötődésű fellépőket hívtunk (Hernicz Albert táncos és barátai, a Pántlika, a Hobby Band, éjjel az Alibi zenél). Sztárvendégünk is lesz, Sihell Ferry és Henna. Ezt egy családi napnak tervezzük, a gyerekeket kísérő programokkal várjuk (ugrálóvár, arcfestés, stb).

- A műsor egy tehetségkutatóval kezdődik. Avass be minket néhány részletbe!

- Angyal születikcímmel hirdettük meg a tehetségkutatót kifejezetten könnyűzenei előadók részére, stílusfüggetlenül. Itt is élőzenés produkciókat várunk, zenészeket, zenekarokat, énekeseket. Ezzel a rendezvénnyel avatjuk az új koncerttermünket. Az a tervem, hogy minden évben megrendezzük a tehetségkutatót a születésnapunkhoz kapcsolódva. Területi megkötöttség nélkül bárki jelentkezhet személyesen itt a mulatóban vagy a facebook oldalunkon május 1-ig. Minden fellépő kb 10-15 perc fellépési lehetőséget kap. A technikai háttérről, hangosításról mi gondoskodunk, a fellépő zenekarok a hangszereiket, énekesek a zenei alapot hozzák magukkal. Kétfős zsüri értékeli a produkciókat, Tóth Adrienn a zeneiskola tanára és Kiss Roland az Alibi Zenekar és más zenekarok alapítója és oszlopa. Az első díj egy hosszú hétvége Lipóton, a második díj Panda Butik vásárlási utalvány, a harmadik díj egy csapatépítő program. Közös vacsora vagy gokartozás Győrzámolyon. Várjuk a jelentkezőket!

- Mik a további terveid?

- A területbővítés megszabta az új feladatot. Koncerteket szervezünk, amik további stílusnyitást jelentenek. Az már biztos, hogy júniusban fellép nálunk a Hősök és Deniz, a nyáron abból az alkalomból, hogy 10 éves lenne a Veréb Fesztivál, Nosztalgia Veréb Nappal ünnepelünk. Komoly koncert terveink vannak, ahogy sikerül lekötni a zenekarokat, folyamatosan tájékoztatjuk a közönséget.

Angyal Mulató & Pub

Posted by Angyal Mulató & Pub on 2015. február 24.


Címkék: Angyal Mulató, csorna

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 09:00, hétfő | Helyi

Véradások a Rábaközben

Egyetlen véradással három beteg emberen segíthet.

2024. Április 28. 19:00, vasárnap | Helyi

Elkaszált élővilág, elkaszált jövő!

Színesítsük a kertünket háborítatlan védett természeti területekkel!

2024. Április 28. 16:00, vasárnap | Helyi

Hol lesz a héten áramszünet a Rábaközben?

Tervezett üzemszünetek.

2024. Április 28. 13:00, vasárnap | Helyi

A közlekedésbiztonsági vetélkedőn egy család egy új autót nyer

Közlekedik a család.