Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2017. Május 04. 16:00, csütörtök | Helyi
Forrás: saját

Anyák napja és grillszezon a szupermarketekben

Anyák napja és grillszezon a szupermarketekben

Így foglalhatjuk össze a heti kínálatot. Ha ennél többre kíváncsi, akkor itt vannak a részletek.

A Lidl-ben Anyák napjára készülve már a bejáratnál elkezdődik a virágpolc: vágott virágok, cserepes virágok, virágkosarak fogadják a vásárlókat.

Nagyobb kedvezményeket az alábbi termékekre adnak: a friss ananász 24%-kal, a cukkini 26%-kal, a pácolt friss csirkesaslik 23%-kal, a Pilos natúr joghurt 26%-kal, a Pilos krémfehérsajt 27%-kal, a Milbona kétkamrás joghurt 33%-kal, a konyhai törlőkendő 28%-kal olcsóbb. Hétfőtől szerdáig 28%-kal lesz olcsóbb a káposzta és 24%-kal a fürtösparadicsom.
A Lidlben mától egy sor konyhai kiegészítő kapható: fóliahegesztő és fólia, gyümölcscentrifuga, turmixgép, kerámia bevonatos serpenyő, joghurtkészítő gép, indukciós főzőlap, üveg mérleg és vágódeszka, kések, hámozók, gofrisütő, tortaformák, stb.
Érkeztek újabb gyermek nyáriruhák, hétfőtől pedig női és férfi pólók, nadrágok, ingek, rövidnadrágok, valamint férfi pizsamák és alsónadrágok. Ugyancsak hétfőtől egy sor barkácsgép és különféle eszközök között válogathatnak az ügyes kezű mesterek.
A grillezéshez kapunk néhány tippet Szél Tamástól és bőven válogathatunk grillalapanyagok között is. Fűszeres sertéstarja, pácolt csirkecsomb-mix, csirkemellfilé és csirkeszárny, fűszeres csirke grilltál, grillkolbászok, grillsajtok, köretnek pedig fagyasztott, grillezett zöldségkeverék. A grillezéshez kapcsolódóan vásárolhat grill- és kandallógyújtót, gyújtófolyadékot, grilltisztítót, különféle színes partikellékeket, a sütéshez grillszettet, asztali grillező készüléket, alumínium tálcát, grillezőrácsokat, erős alufóliát.

A Spar-ban is az Anyák napja a főszereplő vasárnapig: virágok, csokoládék, apró ajándéktárgyak között válogathatunk.
Nagyobb kedvezményeket az alábbi termékekre adnak: Rio Mare Pate pástétom -45%, Regnum extra sonka - 36%, Magyar uht tej -29%, Avikó fagyasztott hasábburgonya -32%, nádcukor -36%, Jana ízesített üdítőital 1,5 l-es -32%, Zimbo Bécsi felvágott -36%, Pick fokhagymás, chilis szalámi -34%, egyes Parmalat termékek -31-37%, Jogobella joghurt -30%, Milli kefír -26%. A Mizo Light kakaó 32%-kal, a Joya növényi italok 25%-kal, a laktózmentes Riska vaj 28%-kal, a laktózmentes Philadelphia szendvicskrém 26%-kal olcsóbb.
Minden Knorr leveskocka és levesalap 25%-kal olcsóbb, a Hellmann's majonéz és salátaöntetek 20%-kal. Az 1 l-es Perwoll folyékony mosószer most 38%-kal, az összes Tomi folyékony mosószer és mosópor 35%-kal, az összes Jar kézi mosogatószer 30%-kal, a Colgate termékek és az Airwick termékek 25%-kal, a Bref termékek pedig 35%-kal olcsóbbak.

Külön katalógust kaptak a Spar-ban a grilltermékek: nemcsak grillezhető húsokat, sajtokat és kolbászokat kínálnak, hanem grillsütőt, grilltárcsát, flekkensütőt, öntöttvas grill-lapot, vastárcsát, nyársat, saslik pálcát, grillkészletet, gázégőt, bográcsállványt, bográcsot, gázpalackot, stb.

A Penny-ben is készülnek az Anyák napjára: virágok, csokoládék, desszertek széles választékával várják a vásárlókat.
Nagyobb kedvezményeket az alábbi termékeknél találunk: fehér és zöld spárga -44%, brokkoli -42%, TV paprika -26%, Raffaello -33%, Toffifee -28%, Nesquik kakaópor -25%, Piros Arany -25%, Light extradzsem -23%, barna rizs -25%, töltött ostya -30%, Karát kolbász -20%, édesítőtabletta -42%. Az Ariel mosópor 33%-kal, az Amodent fogkrém 30%-kal kedvezőbb áron vehető meg.

A Tesco-ban is az Anyák napja várja a belépőket, itt is vágott és cserepes virágokat, édességeket kínálnak a vásárlóknak. Grillezéshez való alapanyagokból és eszközökből sincs hiány, kedvére válogathat mindenki.
Nagyobb kedvezmények az alábbi termékeknél találhatók: Szinva vajkrém -32%, Kaiser baromfi frankfurti virsli -36%, bécsi virsli -28%, Colavita száraztészta -31%, Felix ketchup -23%, Cirio konzervek -30%, egyes Knorr termékek -20-23%, Halls cukorkák -41%.
Minden Ajax, Mr. Muscle és Bref termékre 25%, a Somat termékekre 30% kedvezményt adnak. Az Elseve hajápoló termékek szintén 25%-kal olcsóbbak, az Ariel mosókapszula 30%-kal, a Lenor öblítők 29%-kal, a Nivea deók, stiftek 25%-kal a STR8 és B.U. deo 33%-kal, a L'oreal Revitalift 25%-kal jobb áron szerezhető be.
Egyes Lego csomagok 30%-kal olcsóbbak, a kerékpáros Barbi pedig féláron kapható.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 09:00, kedd | Helyi

Átadták a Csornai Járásbíróság felújított épületét

Az épületben 1928 és 1976 között már működött bíróság.

2024. Április 22. 16:00, hétfő | Helyi

Az elmúlt héten 63 eseményhez vonultak a megyei hivatásos tűzoltó egységek

A 16. héten történt.

2024. Április 22. 13:00, hétfő | Helyi

A Kerényi György Művészeti Iskola felvételi tájékoztatója

Három tanszakon: zene, képzőművészet, néptánc várják a jelentkezőket.

2024. Április 22. 09:00, hétfő | Helyi

Milyennek látják a hazai közlekedési kultúra színvonalát az autóbusz-vezetők?

Online felmérés több mint tízezer dolgozó körében.