Városlista
2020. november 24, kedd - Emma

Hírek

2018. Május 02. 13:59, szerda | Belföld
Forrás: police.hu

Árokba csapódott, majd elaludt az ittas autós

Árokba csapódott, majd elaludt az ittas autós

Két ittas sofőrt is elkaptak kedden és az éjjel a fertődi rendőrök. Egyikük egy árokban állt meg kocsijával és a volán mögött aludt.

A rendőrök szerdán 1 óra 15 perckor Hegykőn az Erdősföld utcában egy árokba sodródott autót ellenőriztek. A járőrök a kocsi vezetőülésében alvó sofőrt felébresztették, vele szemben alkoholtesztert alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott. A járművezető az intézkedőknek elismerte, hogy a majális ünnepséget követően hazafelé indult járművével, azonban arról nyilatkozni nem tudott, hogy hogyan került az árokba. A rendőrök a férfit további mintavételre előállították.

Hétfőn 13 óra 40 perckor Hegykőn, a Kossuth úton egy 47 éves kocsivezetőt is igazoltattak a rendőrök. Az ellenőrzés során vele szemben szintén alkoholszondát alkalmaztak, ami az ő esetében is pozitív értéket mutatott. Ezután a járőrök a sofőrt további mintavételre előállították.

Ezek érdekelhetnek még

2020. November 24. 05:00, kedd | Belföld

Visszahívott a forgalomból egy csokit az egyik áruházlánc

Visszahívta az Auchan Kft. az Auchan Dark Chocolate 76% Orange megnevezésű terméket, mert az a csomagolásán nem jelölt allergént, azaz tejet tartalmaz

2020. November 23. 18:09, hétfő | Belföld

Elkezdődött a madáretetési szezon

Az első fagyok beköszöntével elkezdődött a 131. országos énekesmadár-etetési szezon, amely 1890 óta vonja be Magyarország lakosságát a madáretetésbe.

2020. November 23. 17:09, hétfő | Belföld

Már több mint 350-en jelentkeztek vérplazmadonornak

A felhívás óta már több mint 350-en jelentkeztek vérplazmadonornak - közölte az Országos Vérellátó Szolgálat (OVSZ) szakmai főigazgató-helyettese hétfő reggel az M1 csatornán.

2020. November 23. 14:07, hétfő | Belföld

Egyszerűbbé és olcsóbbá válhat a pénzügyek intézése

A Gazdaságvédelmi operatív törzs javaslatai alapján egyszerűbbé és olcsóbbá válhat a pénzügyek intézése - mondta hétfőn a pénzügyminiszter a közösségi oldalára feltöltött videóban.