Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2018. December 17. 16:00, hétfő | Helyi
Forrás: Szany Önkormányzat

Átadták Szanyban a kerékpárutat

Átadták Szanyban a kerékpárutat

1122 méter kerékpárút.

Szany Nagyközség Önkormányzata az Európai Uniós támogatásból a település belterületén meglévő kerékpárút két újabb szakaszát fejlesztette, mely folytatása a településen szakaszosan szétválasztott kerékpáros és közúti forgalomnak. A 75,03 millió forintos európai uniós támogatásnak köszönhetően a projekt során a Kossuth utcában meglévő kerékpárforgalmi terület kialakításának folytatása, valamint a Béke utca vasútállomásig tartó fejlesztése valósult meg.

A mintegy 1122 méteres összefüggő kerékpárút elősegíti a kerékpáros forgalom biztonságos megvalósulását a településen belül, valamint a külterületen is. A lakosok számára könnyebben megközelíthető lesz a munkahelyük, egyszerűbben és biztonságosabban elérhetők lesznek a napi életvitelhez szükséges szolgáltatások.

Szany Nagyközség Önkormányzatának kiemelt célja, hogy a beruházás valamennyi közlekedő számára biztosítsa a biztonságos közlekedés feltételeit.
A 75 millió forintos európai uniós támogatásnak köszönhetően létesült újabb kerékpárutak hozzájárulnak a fenntartható közlekedési módok közlekedési feltételeinek javulásához, a település lakosságának biztonságérzetéhez, a jobb életkörülményekhez és a könnyebb munkába jutás megteremtéséhez.

Címkék: kerékpárút, szany

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 16:00, péntek | Helyi

Vadász nyári tábor gyerekeknek

Két turnusra lehet jelentkezni.

2024. Április 26. 13:00, péntek | Helyi

Hétvégi és május elsejei programok a Rábaközben

Hova menjek? Mit csináljak?

2024. Április 26. 09:00, péntek | Helyi

A Castrum 9 versenyzője 7 érmet hozott haza a Diákolimpiáról

56 klub 612 versenyzője küzdött.

2024. Április 25. 16:00, csütörtök | Helyi

Pörgesd fel az agyad!

Bűnmegelőzési játék a farádi iskolában.