Városlista
2022. július 6, szerda - Csaba

Hírek

2011. December 24. 07:47, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Az apák tárgyaltak az X-Faktorosok szerelméről

Az apák tárgyaltak az X-Faktorosok szerelméről

Kováts Vera nem titkolta, hogy édesapja mindig is szigorúan nevelte. Éppen ezért izgult amiatt, hogy miről beszélgetett Baricz Gergő papájával.

A csupán tizenhat éves lány édesapja eleinte nem nézte jó szemmel, hogy Baricz Gergő udvarol neki. Hiszen azt szerette volna, ha a lánya csakis a versennyel és az énekléssel foglalkozik, nem pedig a szerelemmel. Ezért is volt hatalmas lépés tőle, amikor az X-Faktor döntőjén odament Gergő papájához. A két férfi hosszan beszélgetett, miközben a szimpátia jeleként megszorították egymás kezét. Úgy látszik, sokat segített, hogy a szülők bemutatkoztak egymásnak, és bepillantást nyertek a másik életébe. Hiszen ezek után Vera édesapja még az énekes fiúhoz is odament, hogy meghívja őt magukhoz karácsonyra. Vagyis minden jel arra mutat, hogy még a család is áldását adta a két fiatal kapcsolatára és drukkolnak a szerelmüknek. Már csak az a kérdés, hogy Vera és Gergő fellángolása hosszú távra szól-e...

Ezek érdekelhetnek még

2022. Július 06. 09:04, szerda | Bulvár

Visszaszerezték Puyol Budapesten ellopott mezét

A korábbi Barcelona focista dedikált meze a Puskás Arénában volt bekeretezve, onnan lopta el valaki. A zuglói nyomozók három embert hallgattak ki gyanúsítottként, a sportereklyét visszaadták jelenlegi tulajdonosának.

2022. Június 30. 13:01, csütörtök | Bulvár

Debütál a Tőrbe ejtve folytatása

A Tőrbe ejtve című, Daniel Craig főszereplésével forgatott krimi folytatása a szeptemberi Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon debütál.

2022. Június 27. 15:07, hétfő | Bulvár

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t, melynek második alkalommal adott otthont a kecskeméti Messzi István Sportcsarnok.

2022. Június 24. 16:04, péntek | Bulvár

Szuper gyermeknap volt Szolnokon a Prémium Médiaválogatottal

Május 29-én Szolnokon a Tiszaligetbe várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hogy színes programokkal ünnepeljék meg a kicsiket.