Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2012. Február 17. 09:57, péntek | Helyi sport
Forrás: HÉTFŐ KC

Az AUDI ETO KC rábaközi partnere a HétFő KC

Az AUDI ETO KC rábaközi partnere a HétFő KC

Az eredmények, a fantasztikus csapat- és egyéni teljesítmények felkeltették legnagyobb példakép, a Győri Audi ETO KC figyelmét.

Első helyen zárjuk az ETO utánpótlás bajnokság alapszakaszát, ez rábaközi csapatnak még soha nem sikerült! Talán ez, talán a folyamatos szakmai figyelem erősítette meg a világ élvonalába tartozó Audi ETO KC vezetőségét abban, hogy szorosabbá vonják együttműködésüket a HétFő KC sportegyesülettel. A közelmúltban rögtönzött „minősítő” edzés keretében Róth Kálmán a magyar utánpótlás védelmező bástyája, aki egyben az ETO utánpótlás igazgatója, látogatott el hozzánk, és a látottakkal nagyon elégedett volt.

Február 16-án a Farádi Polgármesteri Hivatala adott otthont egy jövőt megalapozó megbeszélésnek. Ezen az ETO részéről Róth Kálmán mesteredzőn kívül Kelecsényi Ernő elnök úr, míg Farád részéről Szalay Zoltán polgármester és Márczisné Varga Lívia az iskola igazgatónője vettek részt. HétFő KC-t pedig Király Norbert képviselte. A farádi helyszín nem véletlen, hisz ők már a nehéz kezdeti időkben is nagyon segítőkészek voltak hozzánk. Színtúgy, mint a Csukás iskola részéről Perlaki Sándor és Molnár Csaba. Azonban nem szabad megfeledkeznünk a gyerekek kiválasztásában segítséget nyújtó Csonkáné Bertha Judit, Szalainé Török Ibolya, Bárkovics Tündi és Beszprémi Ferencné Katiról sem. Nagy szükségünk lesz továbbra is Fehér Lászlóné Ilike és Kemenesi Ágoston iskolavezetők támogatására is, ezért illusztris szövetségesünkkel felkerestük a két csornai iskolát. Mint ahogy a tárgyalások során elhangzott, egy kézilabda utánpótlás bázist kíván az ETO kiépíteni a Rábaközben, melyben partbere a HétFő KC.
Egy hónapon belül a farádi bázison megszervezünk egy bemutató edzést, mely keretében az érdeklődök bepillantást nyerhetnek a kézilabda világába. U9 és U11-es csapat ízelítőjét követően Róth Kálmán és ETO NBI/B-s csapata tart bemutatót, akik, ha minden jól megy jövőre szintúgy az NBI-ben szerepelhetnek, mint a sztárokkal teletűzdelt elit ETO alakulat. Amennyiben a BL sorozat engedi, sztárjátékos is érkezhet a kézilabda eseményre. Ezzel egy időben felmérjük a lehetőségét a jövőre tervezett Rábaköz bajnokság megrendezésének.
Óriási lehetőség a térség kézilabdázni vágyó és szerető gyerekeinek, hiszen HétFő-s segítséggel talán egyszer valóra válthatják álmaikat. Az ETO támogatási formája jelentős mértékű, nem hasonlítható össze a környékben tapasztaltakkal, beleértve magunk eddigi lehetőségét is. A kérés, mely szerint a legtehetségesebb gyerekekkel az ETO külön megállapodást köthessen, egyszerűen mesés.

A részletek kidolgozása folyamatban van, de már most várjuk a szülők, gyermekek érdeklődését az elérhetőségünk bármelyikén. Kérjük, figyeljék az elektronikus és írott sajtót. Várjuk a 2000-2004-es születésű lány korosztály jelentkezését bárhonnan a környékről, legyen az kezdő, legyen akár már képzettebb játékos. Várjuk továbbá a kézilabda iránt elkötelezett, felelős edző(k) jelentkezését is, akik a már dolgozó kollégáikhoz híven nagy szakmai tudással rendelkeznek, esetleg ezt célozzák meg, önzetlenül végzik munkájukat és magukénak vallják céljainkat.

Király Norbert
HétFő KC
elnök

Címkék: csorna, kézilabda

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 15:03, péntek | Életmód

Novemberben kerül országszerte a mozikba Herendi Gábor új filmje

Novemberben 28-tól kerül a országszerte a magyar mozikba Herendi Gábor Futni mentem című új romantikus vígjátéka.

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.