Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2012. Október 08. 15:00, hétfő | Helyi
Forrás: Csornai Sport Egyesület

Az edző szerint nyerhető lett volna a meccs

Az edző szerint nyerhető lett volna a meccs

Répcelakon játszott a Csorna

Répcelak SE - Csornai SE 1-1 (1-0)

2012. október 07. vasárnap,
Répcelak 200 néző, vezette: Lakics Péter

Répcelak: Horváth - Orbán, Koncz, Balassa, Pados, Csordás (Varga), Nyírő, Ivancsics, Molnár (Balikó), Dancsecs, Tamási (Dulicz) Vezetőedző: Balassa Péter

Csorna: Lőre - Nagy Szabolcs, Jakab Á., Fehér K., Geri, Dorogi, Horváth A., Véghelyi, Molnár G., Kiss M. (Ködmön), Sarus (Maidics) Vezetőedző: Varga Péter

Gólszerzők: Dancsecs, ill Sarus

A Répcelak kezdte jobban a mérkőzést, a 13. percben Csordás ugratta ki Dancsecsot, akinek a ziccerét Lőre bravúrral hárította. A 20. percben Sarus vezette a labdát középen, majd 20 méterről lövésre szánta el magát, de középre tartó lövését kiütötte Horváth. A félidő derekán a hazaiak jobbról íveltek középre, a veszélyes beadást Jakab Á. vágta ki a gólvonalról Dancsecs elől. Az első játékrész végén megszerezte a vezetést a Répcelak. A félpályán szabálytalankodtak Horváth A.-val szemben ám a bíró továbbot intett és a védők mögé berúgott labdát Dancsecs Lőre érintésével a kapuba juttatta 1:0.

A második félidő rögtön csornai helyzettel indult, Geri ugratta ki a bal szélen Molnár G.-t, aki egy vissza csel után a hosszú sarkot célozta meg, de a hazai kapus szépen hárított. A 67. percben jött az egyenlítés. Molnár G.-t buktatták a 16-oson belül, és a jogosan megítélt büntetőt Sarus nagyon magabiztosan értékesítette 1:1. A 71. percben Geri adott be balról, amit a hosszún álló Dorogi okosan lekészített Nagy Sz.-nek, aki eltörte a labdát. A mérkőzés végén mindent megtett a vendég együttes a győzelemért, de a legvégén Fehér mentésének és Lőre bravúrjának köszönhették az egy pontot.

Összességében a Csorna többet tett a győzelemért, a második félidőben kapujához szegezték a hazaiakat, akik nagyon jól zártak hátul, és megakadályozták, hogy helyzetekig jussanak a vendégek.

jók: Dancsecs, Koncz, Csordás, ill. Horváth A., Molnár, Sarus

Balassa Péter: Az első félidőben mi, a másodikban a Csorna uralta a meccset, 1:0 után be kellett volna biztosítanunk a győzelmet, mivel ez nem sikerült a játék összképe alapján igazságos eredmény született.

Varga Péter: Végig irányítottuk a mérkőzést, egy figyelmetlenség miatt hátrányba kerültünk az első félidőben. Mezőnyfölényünk ellenére csak döntetlent értünk el egy nyerhető mérkőzésen.

Csonka Bálint

Címkék: csorna, foci

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:00, szerda | Helyi

Önkéntes szemétszedés Bágyogszováton

Te Szedd!

2024. Április 24. 13:00, szerda | Helyi

Önkéntes szemétszedés Szilban

Te Szedd!

2024. Április 24. 09:00, szerda | Helyi

Főzőverseny felhívás a Kónyi Bikafesztiválra

Főzőcsapatok jelentkezhetnek.

2024. Április 23. 16:00, kedd | Helyi

Eldőlt, hogy ki készítette tavaly a legjobb bort a Csornai Járásban

XI. Bágyogszováti Borverseny eredményei