Városlista
2022. május 26, csütörtök - Fülöp

Hírek

2012. Április 16. 07:21, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Az egész strand kellett JLónak

Az egész strand kellett JLónak

Jennifer Lopez egy teljes strandot bérbe vett egy napra magának és a barátainak. Egész olcsón meg is úszta a dolgot.

Egy egész strandnyi embernek okozott bosszúságot Jennifer Lopez a napokban, amikor úgy döntött, hogy kibérel magának és a hozzá közel állóknak egy egy kilométeres szakaszt a kaliforniai Long Beach tengerpartjából. Az énekesnőnek valószínűleg nem lenne nehéz anélkül privát fürdőhelyet szerezni, hogy ezzel másokat akadályozzon a pihenésben, de neki ezúttal valamiért mégiscsak egy nyilvános strandra fájt a foga, így aztán a kapukat bezárták, és egy egész napon át csak Lopezt és kíséretét engedték be a területre.

A szemtanúk szerint a sztárral ott voltak gyermekei, fiatal barátja, Casper Smart, valamint több családtagja és barátja is, és a társaság úszással, vízisízéssel, valamint wakeboardozással töltötte az idejét. "Nagyon komolyan odafigyeltek rá, hogy senki ne zavarhassa őket - mondta el egy jelenlévő. - Még a vízben is kijelölték azt a területet, ahova a kívülről érezők nem úszhattak be. Ehhez képest JLo viszonylag olcsón megúszta a dolgot, ugyanis kevesebb mint ezer dollárt fizetett az egészért, ami neki nem összeg."

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 25. 13:00, szerda | Bulvár

Véget ért egy korszak New Yorkban

Hétfőn távolították el a 7. sugárútról a metropolisz utolsó közterületen álló, fizetős telefonfülkéjét.

2022. Május 24. 09:02, kedd | Bulvár

Vilmos herceg 40. születésnapjára ötfontos érmét bocsát ki a brit pénzverde

Ötfontos érmét bocsát ki Vilmos brit herceg 40. születésnapja alkalmából a királyi pénzverde.

2022. Május 22. 18:50, vasárnap | Bulvár

Szappanopera-sztár lett a brit trónörökös

Szappanopera-sztár lett a brit trónörökös. Károly walesi herceg édesanyja, II. Erzsébet királynő kedvéért vállalta a beugrást a BBC közszolgálati televízió legnépszerűbb, EastEnders című sorozatában.

2022. Május 17. 06:00, kedd | Bulvár

Kezdődik kedden a 75. cannes-i fesztivál

Több mint 35 ezer szakmai résztvevő és mozirajongó részvételével kedden megkezdődik a 75. cannes-i fesztivál, amelynek hivatalos programjában 21 film versenyezhet az Arany Pálmáért.