Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2023. Augusztus 14. 16:27, hétfő | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Az elmúlt héten hetvenegy eseményhez vonultak a megyei hivatásos tűzoltó egységek

Az elmúlt héten hetvenegy eseményhez vonultak a megyei hivatásos tűzoltó egységek

A 32. héten történt.

A tűzoltói beavatkozást igénylő esetek alkalmával összesen tíz ember sérült meg, egy ember pedig életét vesztette.

Parkoló autóba hajtott egy terepjáró hétfő kora délután Győrújbaráton, a Fő út és a Géza fejedelem utca kereszteződésénél. Az ütközéstől a parkoló autó az árokba borult. A parkoló járműben nem ült senki, a terepjáróban utazó két embert a mentők könnyű sérülésekkel kórházba szállították. A műszaki mentést a győri hivatásos tűzoltók és a helyi önkéntes tűzoltó egyesület tagjai hajtották végre.

Árokba hajtott egy kisbusz hétfő délután az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Lébény térségében, a 146-os kilométernél. A mosonmagyaróvári és a lébényi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet. A balesetben nem sérült meg senki.

Páraelszívó gyulladt ki kedd délután egy győri családi házban, a Római úton. A győri hivatásos tűzoltók egy vízsugárral megfékezték a konyhabútoron elharapódzott lángokat, majd átvizsgálták a padlásteret is. A tűzeset során nem sérült meg senki.

Árokba hajtott és az oldalára dőlt egy személyautó szerda délután a 8527-es út 2-es kilométerénél, Sopronban. A soproni hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet. A kocsiban egy ember utazott, őt a mentők könnyű sérülésekkel kórházba szállították.

Kettéhasadt fűzfa veszélyeztette a gyalogosforgalmat csütörtök délután Mosonmagyaróváron, a Radnóti utcában. A mintegy tizenöt méter magas, korhadt törzsű fát a helyi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel kivágták. Az eset során sérülés nem történt.

Meggyulladt a tűzhelyen felejtett olaj péntek este egy földszinti lakásban, Győrben, a Tihanyi Árpád úton. A győri hivatásos tűzoltók egy vízsugárral visszahűtötték a kormozódott konyhai berendezéseket, majd átszellőztették a lakást. A mentők egy embert további kivizsgálásra kórházba szállítottak.

Fának csapódott egy személyautó péntek este a 85-ös főúton, Ikrény térségében. A jármű vezetőjét a műszaki mentést végző győri hivatásos tűzoltók és a Börcsi Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjai feszítővágó segítségével szabadították ki az autó roncsai közül, majd átadták a mentőknek.

Lehajtott az útról és kerítésnek ütközött egy személyautó vasárnap hajnalban Sokorópátkán, a Kossuth Lajos utcában. A pannonhalmi hivatásos tűzoltók és a győrszemerei önkéntes tűzoltó egyesület tagjai áramtalanították a járművet. Az autó vezetőjét a mentők kórházba szállították.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 19:00, vasárnap | Helyi

Elkaszált élővilág, elkaszált jövő!

Színesítsük a kertünket háborítatlan védett természeti területekkel!

2024. Április 28. 16:00, vasárnap | Helyi

Hol lesz a héten áramszünet a Rábaközben?

Tervezett üzemszünetek.

2024. Április 28. 13:00, vasárnap | Helyi

A közlekedésbiztonsági vetélkedőn egy család egy új autót nyer

Közlekedik a család.

2024. Április 28. 09:00, vasárnap | Helyi

Vegyszeres gyomirtás a Csorna-Pápa vasútvonalon

Felhívás