Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2022. November 07. 16:00, hétfő | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Az elmúlt héten ötvenkét eseményhez vonultak a hivatásos tűzoltó egységek a megyében

Az elmúlt héten ötvenkét eseményhez vonultak a hivatásos tűzoltó egységek a megyében

A 44. héten történt.

A tűzoltói beavatkozást igénylő esetek alkalmával összesen tizenegy ember sérült meg.

Személyautó és kisteherautó karambolozott kedd délben Mosonmagyaróváron, a Barátság utca és Alkotmány utca kereszteződésében. A helyi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd a rendőrségi helyszínelést követően közreműködtek a forgalmi akadály megszüntetésében. A balesetben egy ember megsérült, őt a mentők további kivizsgálásra kórházba szállították.

Árokba hajtott és az oldalára borult egy személyautó szerda délelőtt Győrben, a Hűtőház utcában. A győri hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépkocsit. Az autóban utazó ember nem sérült meg.

Szalagkorlátnak ütközött, majd szántóföldre hajtott egy kamion csütörtök reggel az M1-es autópálya 171-es kilométer szelvényében Hegyeshalom térségében a Budapest felé vezető oldalon. A mosonmagyaróvári hivatásos tűzoltók a balesetben megsérült üzemanyagtankból kannákba átfejtették a gázolajat. A kamion rakománya rendezvénytechnika és színpad volt. Az eset során nem sérült meg senki.

Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi péntekről szombatra virradó éjszaka Sopronban, a Lackner Kristóf utcában. A soproni hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, egy beszorult embert feszítő-vágó segítségével kimentettek a roncsok közül és átadták a mentőszolgálatnak.

Két személygépkocsi ütközött szombaton este a 861. számú út 15. kilométerszelvényében Beled térségében. A baleset következtében az egyik autó az árokba hajtott, a másik az úttesten állt meg. A kapuvári hivatásos és a répcelaki önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járműveket. Az eset során hárman könnyebben megsérültek, közülük két embert a mentőszolgálat kórházba szállított. A műszaki mentés ideje alatt tűzoltói irányítás mellett egy sávon váltakozva haladt a forgalom.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 16:00, csütörtök | Helyi

Pörgesd fel az agyad!

Bűnmegelőzési játék a farádi iskolában.

2024. Április 25. 13:00, csütörtök | Helyi

Állásbörze - a legújabb állásajánlatok

A heti Szuperinfóból

2024. Április 25. 09:00, csütörtök | Helyi

A megengedett sebesség duplájával ment a Speedmaraton megyei nyertese

Speedmarathon

2024. Április 24. 16:00, szerda | Helyi

Önkéntes szemétszedés Bágyogszováton

Te Szedd!