Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2013. Június 06. 11:08, csütörtök | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Az esély félmillió az egyhez - de nekik sikerült!

Az esély félmillió az egyhez - de nekik sikerült!

Háromszorira szült hat gyermeket a brit anyuka.

A 41 éves Karen Rodger és férje - a 44 esztendős Colin Rodger - majd' kiugrott a bőréből örömében, hogy két lánykával gyarapodott csemetecsapatuk - nem tudták előzőleg, hogy milyen nemű lesz az újabb duó. Eddig csak fiaik születtek, két ikerpár. Utóbbiak már 14 és 12 évesek.

A lányok egy glasgow-i kórházban jöttek a világra. Nem egypetéjűek. A kisebbik szorosan nővére nyomában járt, mindössze két perccel fiatalabb nála. Mindketten egészségesek, súlyuk is megfelelő: két és fél kiló körüliek. A szülés még múlt szerdán volt, immár otthon vannak szüleikkel és négy fivérükkel.

Amikor a feleség terhessége elején megtudta, hogy ismét ikreket vár, azonnal telefonüzenetet írt férjének, aki viszont nem hitt neki, és visszaírta, hogy "Nem vicces!".

A párnak bőven van gyakorlata ikrek ellátásában és nevelésében - egyetlen gyermekkel hozzájuk nem is fárasztja magát a "gólya" -, de azért az, hogy hatról nem hét, hanem nyolctagúra bővült a család, okoz némi intéznivalót, így például hétszemélyes autójukat a második lánykával éppen "kinőtték" - adta hírül a The Daily Telegraph című brit lap.

Címkék: egypetéjű, ikrek, szűlés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.