Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2015. Április 27. 07:00, hétfő | Helyi
Forrás: Élelmiszer Online

Az Év Boltja 2015

Az Év Boltja 2015

\"Sarki\" kisbolt, drogéria, diszkont? Keresik Magyarország legjobb boltjait!

Ön kereskedő? „Sarki” kisboltot vezet, szupermarketet, diszkontot, drogériát, szakboltot vagy egy hipermarket csapatát irányítja? Mindennapi munkája során megpróbálja a vásárlók kegyeit elnyerni, igyekszik változatos igényeiket kielégíteni, ugyanakkor minél gyorsabban forgatni a lehetőségek szerint a legoptimálisabb árukészletet?

Legyen a mai nap kivétel! Próbálja meg most a termékek mellett saját boltját is „eladni”, a különböző szempontok szerint összeállított kérdésekre válaszolva, fotó/videó anyagot összeállítva meggyőzni az Élelmiszer szaklap „Az Év Boltja 2015” versenyének tekintélyes zsűrijét, hogy a kategóriák egyikében idén az ön üzlete a legkiemelkedőbb!

Győzze meg a szakmát, hogy kategóriájában idén az ön üzlete a legjobb! Az Élelmiszer szaklap idén először hirdeti meg Az Év Boltja versenyt, hogy megtalálják Magyarország legkiválóbb élelmiszert, és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit.

A versenyre 8 főkategóriákban nevezhetnek üzletek, illetve az azokat működtető láncok. A verseny célja, hogy a kiírásban meghatározott szempontok alapján felhívja a figyelmet a legkiemelkedőbb kereskedelmi egységekre.

A beadott pályázatokat a kereskedelemben, illetve az FMCG-gyártói szektorban ismert, és elismert szakemberekből, és kreatív, illetve kommunikációs szakemberekből álló zsűri, részben pedig az Élelmiszer Online-on zajló közönségszavazás keretében a tágabb értelemben vett FMCG-szakma képviselői - a vásárlók - értékelik és díjazzák.

A versenyről, és az eredményekről folyamatosan beszámolnak a www.elelmiszer.hu-n, a díjazottakat pedig a portál mellett az Élelmiszer szaklapban is bemutatják.

A versenyre pályázhat minden Magyarországon a nevezési időszak alatt működő kisebb-nagyobb, elsődlegesen élelmiszert, illetve egyéb FMCG-terméket forgalmazó kiskereskedelmi egység üzemeltetője.

A győztesek kiemelt publicitást, és értékes díjakat nyernek.

Nevezési határidő: 2015. május 8.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 16:00, csütörtök | Helyi

71 lakástűz az első negyedévben

Az 71 tűzzel érintett épület közül egyikben sem volt füstérzékelő.

2024. Április 18. 13:00, csütörtök | Helyi

Állásbörze - a legújabb állásajánlatok

A heti Szuperinfóból

2024. Április 18. 09:27, csütörtök | Helyi

Egy kapuvári férfi lett internetes csalás áldozata

A kapuvári nyomozók megtalálták a tettest, vádat emelnek ellene.

2024. Április 17. 16:00, szerda | Helyi

Magyarkeresztúrról eltűnt férfit keresnek a rendőrök

A 45 éves férfi megtalálása érdekében a csornai rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.