Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2015. December 10. 08:04, csütörtök | Bulvár
Forrás: Fénypont Média

Az Év Wellness Szálláshelye 2015-ben Siklóson van

Az Év Wellness Szálláshelye 2015-ben Siklóson van

A siklósi Hotel Castello**** is indult 2015-ben az Év szállása versenyén, ahol a 4-5 csillagos hotelek kategóriájában, a második helyezést érte el a vendégek visszajelzései alapján.

A szálloda büszkélkedhet a Femina.hu különdíjával, mely szerint a Hotel Castello a 2015. év Wellness Szálláshelye.

Ez a közkedvelt, mediterrán életérzést közvetítő szálloda és a vele egybekötött Thermál Spa fürdő a siklósi vár tövében épült. A Villányi borvidéken kategóriájában egyedülálló négycsillagos hotel, mely a wellnesst, gasztronómiát kedvelők, és a gyermekes családok igazi fellegvára. A bor, wellness, és a gasztronómia szállodája exkluzív környezetével és szolgáltatásaival a régió kiemelkedő turisztikai célpontja. A szállodába lépve először a vibráló, olasz stílusú fekete-fehér színek és formák dominanciája ragadja meg a tekintetünket. Különös rusztikus hangulatot ad, az egykori malom épület hatalmas tégla falai, mely Szalon bárként használva, elegáns pihenési lehetőséget nyújt tea, vagy olasz kávé specialitások fogyasztása közben. A Hotel Castello különböző szobatípusokat kínál a vendégei számára, akik standard szobában, összenyitható szobában, akadálymentes szobában vagy akár lakosztályban is pihenhetnek. A szobák hangulatát fokozza, hogy egy részük a siklósi várra néz.

A kisgyermekes családok nagy örömére a szállodában két játszóház is megtalálható. Az egyik játszóházban az önfeledt csúszás, mászás, míg a másikban babakonyha, kockák, autók, babák, könyvek várják a kicsiket.

A szálloda stílusos Mulino éttermében a hangsúlyos mediterrán és olasz konyha mellett, magyaros és tájjellegű ételeket is kóstolhatnak a gasztronómia szerelmesei.
A szálloda vendégeinek tartalmas kikapcsolódási lehetőséget nyújt a siklósi Thermal Spa vízi paradicsoma, mely a hotelből közvetlen átjárással elérhető. A medencékben számos élményelem is megtalálható, ilyenek a pezsgőágyak, buzgárok, nyakzuhanyok, sodró folyosók és óriáscsúszdák, valamint a kicsiknek felszerelt vízi játékok. A wellness részlegben többféle szauna, masszázs lehetőség is van, míg a hölgyek a Castello Beautyban különböző szépségápolási kezeléseken vehetnek részt.

Aki több napra érkezik a siklósi négycsillagos wellness szállodába, annak érdemes kirándulást is terveznie a környéken. A siklósi vár, a bor, wellness és gasztronómiai élvezetek mellett senki ne hagyja ki a siklósi vár és a Villányi borvidék felfedezését sem.

Érdemes az Év Wellness Szálláshelyét mindenkinek kipróbálnia, hiszen a Hotel Castelloban **** garantált a kikapcsolódás.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára