Városlista
2021. augusztus 2, hétfő - Lehel

Hírek

2012. Április 15. 07:15, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP / Új Ász

"Azt hittem, megöl!" - Három év sitt várhat a kubai macsóra

Nagy bajban lehet VV Cristofel, aki kegyetlenül megverte Veronikát, majd még egy fenyegető üzenetet is küldött neki. Sorsa jelenleg az orvosok és a rendőrség kezében van, hiszen a lány megtette ellene a feljelentést.

VV Veronika még egy nappal a történtek után is csak nehezen képes beszélni az átélt borzalmakról. A fiatal lány nem tudja, mi várhat az őt alaposan helybenhagyó Cristofelre, csak abban biztos, hogy soha többé nem akarja őt látni. Amennyiben megállapítható, hogy Veronika súlyos testi sértés áldozata lett, kemény évek várhatnak az indulatait fékezni képtelen kubai macsóra. Ennél sokkal súlyosabb vád is szóba jöhet, hiszen barátnője állítja: a fiú ájulásig fojtogatta.

- Egész egyszerűen sokkot kaptam, amikor az ember, akit a legjobban szerettem, eszelős tekintettel ütni-verni kezdett. Amikor ledobott a földre és fojtogatott, elsötétült előttem a világ és arra gondoltam, hogy nem akarok meghalni. Amikor végre elment, felhívtam az anyukámat, de alig értette, amit mondtam neki, mert mindenem reszketett a félelemtől és a pániktól - mesélte még mindig feldúltan Veronika az Új Ásznak.

- Cristofel nem sokkal a távozása után még küldött nekem egy fenyegető üzenetet, majd másnap, amikor már tudta, hogy kórházba kerültem miatta, írt egy másikat, amiben bocsánatot kért, amiért megütött. Úgy csinál, mintha csak egy pofonról beszélnénk, de ha így lenne, most nem feküdnék itt agyrázkódással, és nem lennének a testemen lila foltok sem. Természetesen megtettem ellene a feljelentést! Az igazság az, hogy féltem tőle magamat, de minden más lányt is, akivel a jövőben dolga lesz - mondta a ValóVilág egykori játékosa kórházi ágyán fekve.

A napilap információi szerint a valóságshow-hőst pénteken kiengedték a kórházból, ám a családtagok rettentően féltik Cristofeltől, ezért mindent megtesznek, hogy megóvják őt, és hogy a volt barát ne szerezzen tudomást arról, hova viszik lábadozni.

- Az, hogy a súlyos testi sértés gyanúja megáll-e, az orvosi látlelet eredményén múlik - mondta a napilapnak dr. Kamarás Péter ügyvéd. - Amennyiben ez bebizonyosodik, Cristofel akár három évig terjedő szabadságvesztéssel is sújtható. Ha azonban a sértett által mondott fojtogatás bizonyítást nyer, akkor akár az élet elleni bűncselekmény elkövetésének kísérlete is szóba jöhet. Ebben az esetben viszont nem szabad elfelejteni, hogy úgynevezett "önkéntes elállás" történt az elkövető részéről, ami lehetővé teszi a büntetés korlátlan enyhítését - nyilatkozta a jogi szakértő.

Új Ász / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2021. Július 26. 08:54, hétfő | Bulvár

K1: Az arccsontom eltörhették, de megtörni nem tudnak – Kiss Balázs

Nem hagyta el a harcikedv Kiss Balázst: a PerfectFight Club nehézsúlyú bajnoka már alig várja, hogy leteljen a rehabilitációs időszak és visszatérhessen a ringbe.

2021. Július 26. 08:39, hétfő | Bulvár

Pentele-kupa: négy hajóosztály, három győztes – s már tervben a 2022-es futam

Boros Zoltán, Bezeczky Csaba és Berta András ünnepelhetett győzelmet a Pentele-kupán

2021. Július 23. 18:00, péntek | Bulvár

Egy hétig tartott rettegésben egy medve egy táborozót

Egy héten át tartott rettegésben egy grizzly medve egy táborozót az alaszkai vadonban, míg végül a sebesült férfira rátaláltak és kimenekítették - írja a BBC hírportálja.

2021. Július 20. 08:46, kedd | Bulvár

A milliárdosok űrversenye a légszennyezés növekedését hozhatja

A milliárdosok űrversenye a légszennyezés mövekedését hozhatja: egy rakétaindítás akár 300 tonna szén-dioxid kibocsátásával jár az atmoszféra felső részébe, ahol évekig megmarad