Városlista
2022. október 1, szombat - Malvin

Hírek

2022. Március 20. 13:53, vasárnap | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Azzal szórakozott, hogy kövekkel zúzta be a kirakatokat

Azzal szórakozott, hogy kövekkel zúzta be a kirakatokat

A rendőrök még a helyszín közelében elfogták azt a férfit, aki több kirakatüveget megrongált Tatabányán

A rendőrségre március 20-án 0 óra 25 perckor érkezett a bejelentés, hogy Tatabányán a Fő téren egy férfi a kezében lévő kővel a kirakatokat dobálja. A járőrök azonnal a helyszínre értek, és a megadott személyleírás alapján, öt peren belül elfogták a tettest. A 31 éves férfi elmondta, hogy talált egy követ és azt a kirakatoknak dobta – közölte a rendőrség.

A tettes összesen három üzlet üvegét rongálta meg, a kár több százezer forint. L. Jánost a Tatabányai Rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták. Ellene 3 rendbeli rongálás miatt indult büntetőeljárás.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 29. 12:40, csütörtök | Kék hírek

Néhány centin múlt a tragédia - Nem vette észre az autós a rollerest

A Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte a szabálysértési eljárást azzal a járművezetővel szemben, aki nem biztosított elsőbbséget a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen áthaladó személy részére.

2022. Szeptember 29. 09:07, csütörtök | Kék hírek

Több autónak is nekiütközött az ittas sofőr a 471-es úton

A rendőrök befejezték a 471-es főúton történt baleset vizsgálatát. A megalapozott gyanú szerint a hajdúsámsoni férfi ittasan ült volán mögé, majd nem sokkal később balesetet okozott.

2022. Szeptember 28. 13:09, szerda | Kék hírek

Rendőr segített egy dílert dizájner drogok értékesítésében

Letartóztatott a bíróság egy drogdílert és egy rendőrnőt, mert a gyanú szerint összejátszottak annak érdekében, hogy a kábítószerkereskedő zavartalanul értékesíthessen dizájner drogokat.

2022. Szeptember 28. 09:11, szerda | Kék hírek

Kamionról lopott okostévéket egy román bűnszervezet

Magyarországon fosztott ki egy Szlovákiából Olaszországba okostévéket szállító kamiont egy öttagú román bűnszervezet, amelynek tagjai ellen most emeltek vádat.