Városlista
2022. június 27, hétfő - László

Hírek

2012. Május 31. 14:23, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Babára vágyik Balogh Edina

Babára vágyik Balogh Edina

Mint már megírtuk, fantasztikusan sikerült Balogh Edina és Som Krisztián esküvője. A Barátok közt sztárja éppen ilyennek álmodta meg a nagy napot.

"Egész életemben ilyen tökéletes pillanatokra vágytam. Babonából eddig nem mertem kimondani, de úgy érzem, én vagyok a világ legboldogabb embere" - jelentette ki Edina a násznép előtt. "Furcsa, de amikor annak idején bemutatkoztunk egymásnak, szinte első látásra egymásba szerettünk . Lehet, hogy ez furcsán hangzik, de valóban így történt.

Csak néhány mondatot váltottunk, mégis éreztük, hogy valami megmagyarázhatatlan dolog kezdődik köztünk. Pontosabban csak kezdődött volna... Mivel akkor még mindketten párkapcsolatban éltünk, ezért elnyomtuk magunkban az érzéseket. Évekig nem is találkoztunk, szinte kerültük egymást." -emlékezett vissza a kezdetekre Edina, aki azt is elárulta, nagyon szeretné, ha jövőre ilyenkor már hárman lennének.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 24. 16:04, péntek | Bulvár

Szuper gyermeknap volt Szolnokon a Prémium Médiaválogatottal

Május 29-én Szolnokon a Tiszaligetbe várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hogy színes programokkal ünnepeljék meg a kicsiket.

2022. Június 22. 17:05, szerda | Bulvár

Életműdíjat kap Matt Dillon Locarnóban

Életműdíjat kap Matt Dillon amerikai színész, rendező, forgatókönyvíró az augusztusi Locarnói Filmfesztiválon - írta a Variety.com.

2022. Június 22. 10:07, szerda | Bulvár

Guy Ritchie játékfilmet rendez a Herkules című rajzfilmből

Az 1997-ben bemutatott Herkules című rajzfilmből rendez játékfilmet Guy Ritchie, aki pár éve az Aladdin filmváltozatát is elkészítette.

2022. Június 21. 08:00, kedd | Bulvár

Vilmos herceg 40 éves lett

Negyvenedik születésnapját ünnepli kedden Vilmos, Cambridge hercege, Károly brit trónörökös és a néhai Diana hercegnő elsőszülött fia.