Városlista
2020. július 12, vasárnap - Izabella

Hírek

2012. Február 20. 14:19, hétfő | Sport
Forrás: Felix Promotion Kft.

Babos a legjobb 100 küszöbén

Babos a legjobb 100 küszöbén

A remek bogotái szereplés hatására Babos Tímea a 107. helyre jött fel a WTA világranglistáján, és egy jó monterreyi szerepléssel már a jövő hétfőn betörhet a Top100-ba.

Az elődöntő jelentette a végállomást Babos Tímea számára a 220 ezer dollár összdíjazású bogotái WTA-tornán. A Felix Promotion sportmenedzser irodával együttműködő magyar tehetség 6:2, 6:3-ra kapott ki az orosz Alekszandra Panovától, de így is élete legjobb eredményét könyvelhette el. „Köszönöm szépen az egész heti drukkolást es a sok-sok gratulációt. Sajnálom, hogy nem sikerült, de azért így sem volt rossz hetem. Ma a szervám cserben hagyott, és nélküle sajnos nem tudtam partiban maradni Panovával” – írta a találkozó után Facebook-oldalán Timi.

Babos remek kolumbiai szereplése a világranglistán is éreztette hatását, hiszen a magyar játékos 26 helyet előrelépve már a 107. a WTA-nál, ami karriercsúcs a számára. Ezzel a helyezéssel honfitársaink között a második, csak a 68. helyre rangsorolt Arn Gréta áll nála előkelőbb helyen.

De ezzel még nincs vége a jó híreknek! Az eredeti tervekkel ellentétben Serena Williams nem áll rajthoz a Monterreyben hétfőn kezdődő 220 ezer dollár összdíjazású WTA-tornán, bokasérülése ugyanis nem jött rendbe. Williams visszalépése pedig azt jelenti, hogy utolsóként Babos Tímea is felfért a főtáblára, ráadásul a sorsolása sem rossz, hiszen a mexikóiak szabadkártyás játékosával, Ximena Hermosóval találkozik az első körben. A szabadkártyás nyitó ellenfél pedig Bogotában is szerencsét hozott…

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 09. 14:39, csütörtök | Sport

Rallycross: World Premiere 2020

Kedves versenyzők, szurkolók, sportbarátok!

2020. Július 09. 10:13, csütörtök | Sport

Gender Racing Team – Salzburgring Motorsport Festival

Fesztivállal indul a versenyszezon!

2020. Július 08. 07:01, szerda | Sport

Apa és fia egy raliautóban

Két év kihagyás után jó volt újra látni Vadkutyát azaz Nedecki Lászlót az Integra Group Rally-n. Tette ezt egyszem fiával a kisvadkutyával ifj. Nedecki Lackóval.

2020. Július 03. 08:07, péntek | Sport

Kiderült, hogy ki a legértékesebb magyar sportoló - TOPLISTA

A Forbes magazin magyar kiadásának felmérése alapján továbbra is, immár hatodik éve a háromszoros olimpiai bajnok úszó, Hosszú Katinka a legértékesebb magyar sportoló.