Városlista
2021. január 17, vasárnap - Antal

Hírek

2012. Április 19. 14:23, csütörtök | Bulvár
Forrás: STOP / Orange

Baleset történt a legújabb James Bond film forgatásán

Baleset történt a legújabb James Bond film forgatásán

A Skyfall címen futó epizód készítése közben az egyik kaszkadőr elvesztette uralmát a motorkerékpárja felett és egy isztambuli üzletbe csapódott.

Az incidens a török város híres, 15. századi Nagy Bazárjában történt. A motoros pedig egy 330 éves ékszerboltba rohant bele igen nagy sebességgel, amikor megpróbált kikerülni valamit.

Az üzlet tulajdonosa nagyon neheztel a stábra.
"Nagyon szép dolog, hogy pont ezt a városrészt választották egy ekkora film forgatási helyszínéül. Ugyanakkor minket senki sem értesített róla előre, hogy esetleg fel is tudjunk készülni rá. De ami még szomorúbb, utána se jött oda senki se megkérdezni, mekkora kárt okoztak nekünk. Éppen ezért panaszt is tettünk a rendőrségen" - magyarázta Mete Boybeyi a Reuters tudósítójának.

Tovább nehezíti a boltos helyzetét, hogy az épület műemléki védelem alatt áll. "Mi még egy ablakot se cserélhetünk ki a Műemléki Tanács engedélye nélkül" - panaszolja Boybeyi.

Az üzlet jelenleg zárva tart és javításra vár.

Orange / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 16. 18:06, szombat | Bulvár

Húszéves a Wikipédia, a világ hetedik leglátogatottabb honlapja

Megalakulásának 20. évfordulóját ünnepli pénteken a mindenki által szabadon szerkeszthető online világenciklopédia, a Wikipédia, a világ hetedik leglátogatottabb honlapja.

2021. Január 16. 17:02, szombat | Bulvár

A hermelin lett az év emlőse

A hermelint választotta 2021-ben az év emlősének a Vadonleső program, amelyet az Agrárminisztérium (AM) és a Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. működtet a Magyar Természettudományi Múzeum közreműködésével.

2021. Január 16. 08:48, szombat | Bulvár

Emma Thompson is szerepel a Netflixnél készülő musicalben

Az Oscar-díjas Emma Thompson és Alisha Weir is szerepel a Roald Dahl Matilda, a kiskorú boszorkány című regénye nyomán a Netflix számára készülő musicalfilmben.

2021. Január 15. 13:00, péntek | Bulvár

Új közép-európai erősember szervezet indult

A profik amatőröknek is népszerűsítik a sportágat