Városlista
2021. május 6, csütörtök - Ivett

Hírek

2012. Április 19. 14:23, csütörtök | Bulvár
Forrás: STOP / Orange

Baleset történt a legújabb James Bond film forgatásán

Baleset történt a legújabb James Bond film forgatásán

A Skyfall címen futó epizód készítése közben az egyik kaszkadőr elvesztette uralmát a motorkerékpárja felett és egy isztambuli üzletbe csapódott.

Az incidens a török város híres, 15. századi Nagy Bazárjában történt. A motoros pedig egy 330 éves ékszerboltba rohant bele igen nagy sebességgel, amikor megpróbált kikerülni valamit.

Az üzlet tulajdonosa nagyon neheztel a stábra.
"Nagyon szép dolog, hogy pont ezt a városrészt választották egy ekkora film forgatási helyszínéül. Ugyanakkor minket senki sem értesített róla előre, hogy esetleg fel is tudjunk készülni rá. De ami még szomorúbb, utána se jött oda senki se megkérdezni, mekkora kárt okoztak nekünk. Éppen ezért panaszt is tettünk a rendőrségen" - magyarázta Mete Boybeyi a Reuters tudósítójának.

Tovább nehezíti a boltos helyzetét, hogy az épület műemléki védelem alatt áll. "Mi még egy ablakot se cserélhetünk ki a Műemléki Tanács engedélye nélkül" - panaszolja Boybeyi.

Az üzlet jelenleg zárva tart és javításra vár.

Orange / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2021. Május 04. 06:38, kedd | Bulvár

Hamarosan a mozikba kerül Gothár Péter új filmje

Májustól 20-tól vetítik országszerte Gothár Péter Hét kis véletlen című új filmjét, amelyet azonban a budapesti Művész és Toldi moziban, valamint több vidéki filmszínházban már május 13-tól láthat a közönség.

2021. Május 03. 08:00, hétfő | Bulvár

Megváltoztatta szabályzatát a Grammy-díjakat odaítélő amerikai lemezakadémia

Megváltoztatta szabályzatát a Grammy-díjakat odaítélő amerikai lemezakadémia: megszünteti az úgynevezett titkos bizottságokat, amelyek miatt azzal vádolták az intézményt, hogy a díjak odaítélését korrupció övezi.

2021. Május 03. 06:34, hétfő | Bulvár

Egy japán animációs film megelőzte a Mortal Kombat akciófilmet

Egy japán animációs film megelőzte a Mortal Kombat akciófilmet az észak-amerikai kasszasikerlistán.

2021. Április 30. 14:35, péntek | Bulvár

Gondozó nevel föl egy kengurukölyköt a Szegedi Vadasparkban

Gondozó nevel föl egy elárvult kölyök Bennett-kengurut (Macropus rufogriseus) a Szegedi Vadasparkban, a jövevény jó egészségnek örvend, nyáron csatlakozhat társaihoz - tájékoztatta Veprik Róbert igazgató az MTI-t.