Városlista
2022. november 27, vasárnap - Virgil

Hírek

2012. Április 19. 14:23, csütörtök | Bulvár
Forrás: STOP / Orange

Baleset történt a legújabb James Bond film forgatásán

Baleset történt a legújabb James Bond film forgatásán

A Skyfall címen futó epizód készítése közben az egyik kaszkadőr elvesztette uralmát a motorkerékpárja felett és egy isztambuli üzletbe csapódott.

Az incidens a török város híres, 15. századi Nagy Bazárjában történt. A motoros pedig egy 330 éves ékszerboltba rohant bele igen nagy sebességgel, amikor megpróbált kikerülni valamit.

Az üzlet tulajdonosa nagyon neheztel a stábra.
"Nagyon szép dolog, hogy pont ezt a városrészt választották egy ekkora film forgatási helyszínéül. Ugyanakkor minket senki sem értesített róla előre, hogy esetleg fel is tudjunk készülni rá. De ami még szomorúbb, utána se jött oda senki se megkérdezni, mekkora kárt okoztak nekünk. Éppen ezért panaszt is tettünk a rendőrségen" - magyarázta Mete Boybeyi a Reuters tudósítójának.

Tovább nehezíti a boltos helyzetét, hogy az épület műemléki védelem alatt áll. "Mi még egy ablakot se cserélhetünk ki a Műemléki Tanács engedélye nélkül" - panaszolja Boybeyi.

Az üzlet jelenleg zárva tart és javításra vár.

Orange / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. November 16. 09:52, szerda | Bulvár

Különös baleset történt a 86-oson - Forró hűtőfolyadék spriccelt a sofőr lábára

A Szeleste felé tartó személyautóban haladás közben elrepedt egy cső és a sofőr lábánál forró hűtőfolyadék ömlött az utastérbe. Az autó vezetője a fájdalomtól jobbra húzta a kormányt és az autó árokba hajtott.

2022. November 13. 09:12, vasárnap | Bulvár

Szándékosan feltartotta a mentőautót, 8 hónap letöltendőt kapott

Az eset Angliában történt, a sofőr büntetését felfüggesztették.

2022. Október 24. 19:19, hétfő | Bulvár

Szállj be a #challenge-be, és találkozz a VALMAR duóval!

Játékra invitál Marics Peti és Valkusz Milán minden tiktokert, a szerencsések pedig eltölthetnek egy délutánt az énekes duóval egy lemezstúdióban.

2022. Október 21. 15:02, péntek | Bulvár

Kevin Spacey-t felmentették a szexuális zaklatás vádja alól New Yorkban

Kevin Spacey amerikai színészt felmentette a szexuális zaklatás vádja alól egy New York-i bíróság - számolt be róla a BBC hírportálja pénteken.