Városlista
2019. szeptember 19, csütörtök - Vilhelmina

Hírek

2019. Szeptember 11. 09:48, szerda | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Balesetek szemtanúinak jelentkezését várják

Balesetek szemtanúinak jelentkezését várják

A rendőrség a lakosság segítségét kéri.

Ismeretlen személy egy fekete segédmotoros kerékpárral közlekedett 2019. augusztus 21-én 12 óra 45 perckor Győrben a Bácsai úton a Szabadrév utca felől, a Zemplén utca irányába. Közlekedése során a Bácsai utca 42. szám előtti útszakaszon nem tartott kellő követési távolságot az előtte haladó, lassító, majd balra kanyarodó Nissan típusú személygépkocsi mögött és fékezése ellenére, annak bal oldalának, majd onnét tovább sodródva a Bácsai utca 42. szám kerítésének ütközött. Az ütközés után az ismeretlen személy adatai hátrahagyása nélkül a helyszínt elhagyta. Személyi sérülés a rendelkezésre álló információk alapján nem történt.

Ismeretlen személy, ismeretlen típusú és hatósági jelzésű gépjárművel közlekedett 2019. augusztus 27-én Győrben. A Répce utca 23. szám előtti parkolóban tolatás közben érintőlegesen nekiütközött egy ott szabályosan parkoló járműnek. Az ismeretlen személy az ütközést követően adatai hátrahagyása nélkül távozott. A baleset során személyi sérülés nem történt.

Közúti közlekedési baleset történt 2019. augusztus 29-én 10 óra 35 perckor az M1-es autópálya 112-113-as kilométerszelvényénél, Hegyeshalom irányába. Egy osztrák államjelzésű személyautó és egy francia államjelzésű, Mercedes típusú tehergépjármű ütközött a külső forgalmi sávban, sávváltás közben. A balesetben személyi sérülés nem történt. A baleset körülményeinek tisztázása érdekében szemtanúk jelentkezését várja a rendőrség.

A rendőrség kéri mindazon szemtanúk jelentkezését, akik a fenti balesetek valamelyikét látták, vagy azokra vonatkozóan bármilyen információval tudnak szolgálni.

Bejelentést tehetnek személyesen a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a Győr Zrínyi út 54. szám alatt vagy az 520-092 telefonszámon.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Szeptember 19. 09:00, csütörtök | Helyi

Sportos, autómentes szombat Kónyban

Az Európai Mobilitási Hét rendezvénye

2019. Szeptember 18. 16:00, szerda | Helyi

A sofőrnek és utasának is pozitív lett a drogtesztje, a csornai rendőrök elfogták őket

Fecskendő az autóban és a táskában

2019. Szeptember 18. 13:00, szerda | Helyi

Egy este Beledben Vujity Tvrtko-val

A belépés díjtalan, de előzetes regisztrációhoz kötött!

2019. Szeptember 18. 09:38, szerda | Helyi

Balesetmegelőzésről az autós családi napon

Videóval