Városlista
2022. július 5, kedd - Sarolta, Emese

Hírek

2022. Május 25. 16:00, szerda | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Balesetek szemtanúinak jelentkezését várják

Balesetek szemtanúinak jelentkezését várják

A rendőrök a lakosság segítségét kérik.

2022. május 16-án 12 óra 37 perc körüli időben, Győrben, a Tihanyi Árpád út 65. szám előtt ismeretlen személy nem tett eleget jobbra tartási kötelezettségének, és járműje bal oldali tükrével neki ütközött a vele ellentétes irányból szabályosan közlekedő Suzuki személygépkocsi bal oldali visszapillantó tükrének. A balesetet követően az ismeretlen személy adatai hátra hagyása nélkül a helyszínt elhagyta, személyi sérülés nem, azonban anyagi kár keletkezett.
2022. május 16-án 5 óra körüli időben a 85-ös számú főúton, az 5. kilóméterszelvényben egy ismeretlen személy közlekedett járműjével Győr irányából Enese felé. Haladása során áttért az út menetirány szerinti bal oldali sávba, és járműje bal oldalával érintőlegesen neki ütközött a Győr irányába haladó Yamaha típusú motorkerékpár bal oldalának. A balesetet követően az ismeretlen személy nem győződött meg arról, hogy a motorosnak szüksége van-e segítségre, és az adatainak hátra hagyása nélkül a helyszínt elhagyta. Az ügyben a Győri Rendőrkapitányság cserben hagyás vétségének gyanúja miatt eljárást indított el.
2022. május 20-án 11 óra 50 perckor és 12 óra 50 perc közötti időben, Győrben, a Királyszéki út 33. szám alatti bevásárlóközpont parkolójában egy ismeretlen személy közlekedett járműjével. Haladása során a kialakított várakozóhelyre történő beállása során neki ütközött az szomszédos parkolóhely álló Toyota Corolla típusú gépjárműnek. A balesetet követően az ismereten személy adatai hátra hagyása nélkül a helyszínt elhagyta, személyi sérülés nem, azonban anyagi kár keletkezett.

Egy ismeretlen 40-45 év körüli hölgy gyalogosan közlekedett Győrben, a Jedlik Ányos utcában, amikor a 14-es számú épület előtti útszakaszon – vélhetően figyelmetlensége miatt – kilépett egy vele szemből érkező kerékpáros elé, aki az ütközést elkerülendő elrántotta a bicikli kormányát, majd elesett és megsérült. A baleset résztvevői adatokat nem cseréltek egymással, a gyalogos hölgy a helyszínt elhagyta, a kétkerekű sofőrjét a mentők kórházba vitték.

A balesetek körülményeinek tisztázása érdekében tanúk jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, Győr Szövetség utca 17. szám alatt vagy az 520-092 illetve a 520-094-es telefonszámon.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Július 05. 13:00, kedd | Helyi

Kiesett egy utas a buszból

Balesetek szemtanúit keresik a rendőrök.

2022. Július 05. 09:00, kedd | Helyi

A GYSEV valamennyi belföldi jegypénztárában megvásárolhatóak az autóbusz bérletek

Tovább erősíti együttműködését a GYSEV és a Volánbusz a Nyugat-Dunántúlon.

2022. Július 04. 16:00, hétfő | Helyi

Égő autók, villámcsapástól kigyulladt ház, balesetek adtak munkát a tűzoltóknak

A 26. héten történt

2022. Július 04. 13:00, hétfő | Helyi

Hol lesz a héten áramszünet a Rábaközben?

Tervezett üzemszünetek.