Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2024. Február 21. 13:00, szerda | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Baleseteket okozó ismeretlen autósokat keresnek

Baleseteket okozó ismeretlen autósokat keresnek

A rendőrség a lakosság segítségét kéri.

Ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú gépjárművel közlekedett 2024. február 12-én 7 óra 40 perc és 16 óra 30 perc közötti időben Győrben, a Domb utcában a Bakonyi út felől az Újlak utca irányába. Feltehetően kanyarodás közben nekiütközött a mellette korábban leparkolt sárga színű Opel típusú személygépkocsi jobb hátsó részének. Az ismeretlen okozó a helyszínről adatai hátrahagyása nélkül elhajtott. A baleset során személyi sérülés nem történt.

2023. december 19-én 18 óra 40 perc körüli időben ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú gépjárművel közlekedett Győrben, a Szeszgyár utcai áruház parkolójában. Kanyarodása közben járműve bal oldalával elsodorta az előtte keresztbe áthaladó gyalogost. Ezt követően a két személy beszélt egymással és mivel a gyalogos nem kért segítséget a járművezető a helyszínt adatai hátrahagyása nélkül elhagyta. A gyalogos később rosszul lett és a kiérkező mentők kórházba szállították.

Ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú, sötétzöld vagy kék színű gépjárművel közlekedett 2024. február 16-án 19 óra 30 perc és február 17-én 7 óra 10 perc közötti időben Győrben, a Szabolcska Mihály utcában a Török István utca felől a Sport út irányába. Haladása során járművével nekiütközött az út mellett korábban leparkolt Opel Insignia típusú személygépkocsi bal oldalának. Az ismeretlen okozó a helyszínről adatai hátrahagyása nélkül elhajtott. A baleset során személyi sérülés nem történt.

Ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú, feltehetően Opel Astra típusú gépjárművel közlekedett 2024. február 11-én 15 órakor Győrújbaráton, a Liszt Ferenc utcában, a Kossuth Lajos út felől a Veress Péter utca irányába. Haladása során járművével a vizes útpadkára hajtott és egy fa villanyoszlopnak csapódott, ami az ütközéstől megrongálódott. Az ismeretlen okozó a helyszínről adatai hátrahagyása nélkül elhajtott. A baleset során személyi sérülés nem történt.

A balesetek körülményeinek tisztázása érdekében, tanúk jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, Győr Szövetség utca 17. szám alatt vagy az 520-092 illetve a 520-094-es telefonszámon.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 16:00, kedd | Helyi

Jótékonysági futás Kapuváron

A tűzkárt szenvedett család megsegítéséért.

2024. Április 16. 13:40, kedd | Helyi

Felfoghatatlan tragédia, elhunyt a Kossuth Szakiskola igazgatója

Nyugodjék békében!

2024. Április 16. 13:00, kedd | Helyi

Hét és félmilliót csaltak ki egy csornai asszonytól

A csornai rendőrök vizsgálnak egy internetes csaló által elkövetett bűncselekményt.

2024. Április 16. 09:00, kedd | Helyi

A Költészet napjára emlékeznek Páliban

Devecseri Zoltán verseskötetének bemutatása