Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2023. Június 20. 16:00, kedd | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Baleseteket okozó ismeretlen autósokat keresnek a rendőrök

Baleseteket okozó ismeretlen autósokat keresnek a rendőrök

A rendőrség a lakosság segítségét kéri.

Ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú gépjárművel közlekedett 2023. június 4-én 0 óra és 15 óra közötti időben Győrben a Sugár úton a Kisvasút út előtti szakaszon. Közlekedése során járművével egy kerítés oldalának ütközött, amely ettől megrongálódott, majd a helyszínről megállás, valamint adatai hátrahagyása nélkül ismeretlen helyre távozott. A baleset során személyi sérülés nem történt.

2023. május 18-án 12 óra és 15 óra közötti időben ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú gépjárművel közlekedett Győrben, a Királyszéki úti bevásárlóközpont parkolójában. A várakozóhelyről történő kiállása során nekiütközött a mellette korábban leparkolt Mercedes típusú személygépkocsi hátsó részének. Az ismeretlen okozó a helyszínről adatai hátrahagyása nélkül elhajtott. A baleset során személyi sérülés nem történt.

Ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú fehér színű gépjárművel közlekedett 2023. június 6-án 15 óra körüli időben Győrben a Jereváni úton az Erfurti út felől a Tihanyi Árpád út irányába. Haladása során a Jereváni út 38. szám előtt a kijelölt gyalogosátkelőhelyen – figyelmetlenségéből kifolyólag - nem biztosított elsőbbséget a zebrán gyalogosan átkelő nőnek, és járműve bal oldalával nekiütközött. Az ismeretlen okozó a helyszínről adatai hátrahagyása nélkül elhajtott. A baleset során személyi sérülés nem történt.

A balesetek körülményeinek tisztázása érdekében, tanúk jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, Győr Szövetség utca 17. szám alatt vagy az 520-092 illetve a 520-094-es telefonszámon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 09:00, hétfő | Helyi

Véradások a Rábaközben

Egyetlen véradással három beteg emberen segíthet.

2024. Április 28. 19:00, vasárnap | Helyi

Elkaszált élővilág, elkaszált jövő!

Színesítsük a kertünket háborítatlan védett természeti területekkel!

2024. Április 28. 16:00, vasárnap | Helyi

Hol lesz a héten áramszünet a Rábaközben?

Tervezett üzemszünetek.

2024. Április 28. 13:00, vasárnap | Helyi

A közlekedésbiztonsági vetélkedőn egy család egy új autót nyer

Közlekedik a család.