Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2022. Április 25. 16:00, hétfő | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Balesetekhez és tűzesetekhez vonultak a tűzoltók az elmúlt héten is

Balesetekhez és tűzesetekhez vonultak a tűzoltók az elmúlt héten is

A 16. héten történt

Győr-Moson-Sopron megyében az elmúlt héten hatvanegy eseményhez vonultak a hivatásos tűzoltó egységek. A tűzesetek és műszaki mentések során tizenketten sérültek meg.

Összeütközött két személyautó hétfő délelőtt Mosonmagyaróváron, a Terv utca és a Szekeres Richárd utca kereszteződésében. A karambol következtében az egyik gépkocsi kerítésnek ütközött, a másik jármű a bokrok közé sodródott. Az esethez a város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik áramtalanították a járműveket. Két embert könnyebb sérülésekkel kórházba szállított a mentőszolgálat.

Szalagkorlátnak ütközött kedden délelőtt egy személyautó az M85-ös autóút Sopron felé vezető oldalán, Vitnyéd térségében. A műszaki mentést végző kapuvári hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet és biztosították a baleset helyszínét. A mentők az autó vezetőjét könnyű sérülésekkel kórházba szállították.

Összeütközött három személygépkocsi szerdán reggel a 83-as főúton, Győrszemere közelében a 60. kilométernél. Közülük egy csak érintőlegesen volt részese a balesetnek. Az egyik járműbe beszorult egy ember, Őt feszítővágóval szabadították ki, majd átadták a mentőknek a műszaki mentést végző győri hivatásos és győrszemerei önkéntes tűzoltók. Az egységek áramtalanították a gépkocsikat. Két embert kórházba szállított a mentőszolgálat. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Egy kerti fűnyíró traktor égett Sopronban, a Gyepű utcában csütörtökön délután. A soproni hivatásos tűzoltók kiérkezésekor az ott tartózkodók a tüzet részben már eloltották. Az egységek egy vízsugárral végezték el a tűz végleges oltását. A traktor vezetőjét kórházba szállította a mentőszolgálat.

Letért az úttestről, majd felborult egy személyautó a 81-es főúton, Győr és Töltéstava között szombaton délután. A balesethez a győri hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járművet. A kocsi utasait további vizsgálatokra kórházba szállította a mentőszolgálat.

Lesodródott az úttestről és a tetejére borult egy személyautó vasárnap délután az 1-es főúton, Mosonmagyaróvár térségében. Egy ember utazott a járműben, aki ki tudott szállni a kocsiból. A mosonmagyaróvári hivatásos tűzoltók visszaállították kerekeire és áramtalanították az autót. A kocsi vezetőjét könnyű sérülésekkel kórházba szállította a mentőszolgálat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 16:00, csütörtök | Helyi

Pörgesd fel az agyad!

Bűnmegelőzési játék a farádi iskolában.

2024. Április 25. 13:00, csütörtök | Helyi

Állásbörze - a legújabb állásajánlatok

A heti Szuperinfóból

2024. Április 25. 09:00, csütörtök | Helyi

A megengedett sebesség duplájával ment a Speedmaraton megyei nyertese

Speedmarathon

2024. Április 24. 16:00, szerda | Helyi

Önkéntes szemétszedés Bágyogszováton

Te Szedd!