Városlista
2022. szeptember 25, vasárnap - Eufrozina

Hírek

2018. Január 27. 19:17, szombat | Kék hírek
Forrás: police.hu

Baltával ütve akarta rendezni a vagyoni vitát

Baltával ütve akarta rendezni a vagyoni vitát

A Pest megyei nyomozók vádemelést javasolnak egy biatorbágyi férfi ellen.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Alosztálya folytatott eljárást emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt K. Gábor biatorbágyi lakos ellen.

A nyomozás adatai szerint a 43 éves férfi tavaly május 13-án este egy korábbi vagyoni követelésének kívánt érvényt szerezni, ezért megjelent a sértett biatorbágyi lakhelyén. Az ingatlannál egy baltát vett magához, majd azzal bántalmazta a sértettet, aki ennek következtében súlyos sérüléseket szenvedett.

A nyomozók K. Gábort gyanúsítottként hallgatták ki az eljárás során, majd a vele szemben szakértő bevonásával folytatott nyomozást 2018. január 26-án befejezték és a keletkezett iratokat az illetékes ügyészség részére vádemelési javaslattal megküldték.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 24. 14:20, szombat | Kék hírek

Rendőrség: új módszerekkel próbálkoznak csalók az apróhirdetések oldalain

Az apróhirdetések oldalain a csalók újabb módszerrel, hamis linkekkel próbálják becsapni az eladókat - hívta fel a figyelmet az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) szombaton a police.hu oldalon.

2022. Szeptember 22. 17:00, csütörtök | Kék hírek

Halálra vertek egy férfit egy szentesi kocsámban

Belehalt sérüléseibe egy férfi Szentesen, akit egy kocsmában bántalmaztak. A feltételezett elkövetőt őrizetbe vették - közölte a rendőrség a honlapján csütörtökön.

2022. Szeptember 21. 13:31, szerda | Kék hírek

Börtönre ítéltek egy férfit, aki cipőkanállal halálosan megsebesítette ismerősét

Három és fél év börtönbüntetéssel sújtottak egy bordányi férfit, aki tavaly nyáron egy fém cipőkanállal halálos sérüléseket okozva bántalmazta ismerősét - tájékoztatta a Szegedi Törvényszék szóvivője.

2022. Szeptember 21. 13:27, szerda | Kék hírek

Életveszélyesen megsebesített két embert egy gyulafirátóti férfi

Letartóztattak egy gyulafirátóti férfit, aki késsel támadt unokaöccsére és a segítségére siető másik férfira, életveszélyes sérüléseket okozva nekik - közölte a Veszprém Megyei Főügyészség.