Városlista
2022. július 1, péntek - Annamária

Hírek

2011. December 19. 14:32, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Bariczék támadástól féltek

Bariczék támadástól féltek

Nem mertek saját autójukkal jönni Baricz Gergő szülei a döntőre, mert Tarány Tamás kiesése óta rengetegen támadták fiúkat.

Baricz Gergő nem jutott ugyan az X-Faktor utolsó fordulójába, mégis rengeteg indulatot váltott ki jelenléte a műsorban. A rajongók mellett Tarány Tamás kiesése után megtapasztalhatta Gergő a rossz indulatú szurkolók haragját is. Tamás kiesése után megszaporodtak a támadások, és ahogy várható volt, sokan teljesen igazságtalannak tartották a döntést. A fórumokon bántó megjegyzéseket tettek Bariczra, akit határon túliként sokan még az indulásra sem tartottak jogosultnak.

Baricz Gergő szülei éppen ezek miatt döntöttek úgy, hogy Békéscsabáról rokonaikkal folytatják útjukat Budapestre. Apja szerint a hargitai rendszámos kocsit össze is törték volna, annyi harag volt az ellentáborban - mondta el Borsnak.

A család büszke Gergő teljesítményre, aki komolyabb előképzettség nélkül jutott el idáig. Enikő és Tibor felkészültebbek voltak - mondta a családfő.

Címkék: Baricz Gergő, x-faktor

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 30. 13:01, csütörtök | Bulvár

Debütál a Tőrbe ejtve folytatása

A Tőrbe ejtve című, Daniel Craig főszereplésével forgatott krimi folytatása a szeptemberi Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon debütál.

2022. Június 27. 15:07, hétfő | Bulvár

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t, melynek második alkalommal adott otthont a kecskeméti Messzi István Sportcsarnok.

2022. Június 24. 16:04, péntek | Bulvár

Szuper gyermeknap volt Szolnokon a Prémium Médiaválogatottal

Május 29-én Szolnokon a Tiszaligetbe várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hogy színes programokkal ünnepeljék meg a kicsiket.

2022. Június 22. 17:05, szerda | Bulvár

Életműdíjat kap Matt Dillon Locarnóban

Életműdíjat kap Matt Dillon amerikai színész, rendező, forgatókönyvíró az augusztusi Locarnói Filmfesztiválon - írta a Variety.com.