Városlista
2024. április 21, vasárnap - Konrád

Hírek

2011. Augusztus 09. 07:33, kedd | Kék hírek
Forrás: HírTV

Baseball ütővel bánt el a motorossal

Baseball ütővel bánt el a motorossal

Életveszélyes állapotban szállították kórházba vasárnap hajnalban azt a sándorfalvi férfit, akit egy motoros ütött meg nagy erővel egy baseball ütővel, mert az nehezményezte, hogy zajt csap motorjával.

Összeveszett két sándorfalvi férfi, vasárnap hajnalban, mert egyikük motorjával nagy zajt csapott a korai órákban, és ezt nehezményezte a másik. A vita során a motoros besietett háza udvarába, és egy baseball ütővel tért vissza, amivel először a másik férfi kerítésére mért egy nagy ütést, majd miután az nem menekült el, nagy erővel oldalba vágta az eszközzel.

A megriadt férfi elmenekült a helyszínről és értesítette a mentőket és a rendőrséget. A támadás során a megütött férfi életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A rendőrsök előállították a motorost, aki kihallgatásán azt mondta, rossz napja volt, ingerült volt és megbánta tettét. A 39 éves férfi ellen életveszélyt okozó testi sértés miatt indult eljárás. (rá)

HavariaPress

Címkék: támadás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 07:24, péntek | Kék hírek

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr elmenekült

Két ember meghalt, miután három autó összeütközött a XVIII. kerületben, a 4-es főút Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető szakaszán, a Billentyű utcánál, a vétkes sofőr elmenekült, ezért hajtóvadászatot indítottak után

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.