Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2013. Június 14. 13:00, péntek | Helyi
Forrás: MSZP Csorna

Bebizonyosodott, mégsem épül meg a 85-ös elkerülő út

Bebizonyosodott, mégsem épül meg a 85-ös elkerülő út

Az csornai MSZP közleménye az elkerülő útról.

"Az MSZP az árvízi vészhelyzetben felfüggesztette a pártpolitikai tevékenységét, hogy semmi ne akadályozza a legfontosabbat, a védekezést. A veszély elmúltával visszatérhetünk az életünket befolyásoló egyéb fontos kérdésekre.

Gyopáros Alpár az elkerülő útról szóló sajtótájékoztatónak álcázott diadaljelentésében „elfelejtette” bevallani a csornaiaknak, hogy a 85-ös főutat nem építik meg. Amikor erre figyelmeztettük, és kimondtuk az igazságot, a FIDESZ helyi szervezete és Gyopáros Alpár a vita lényegét nem érintő, személyeskedő, sértegető választ adott. Ez a hír megdöbbentette a csornaiakat, sokan el sem akarták hinni. Az infoRábaköz portál kérdésére Loppert Dániel, a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt kommunikációs vezetője ezt válaszolta a vitatott kérdésről: „…a hamarosan induló beruházás nem teremti meg a 85-ös főúton Csorna elkerülését.”

Személyeskedésben, sértegetésben nem kívánjuk követni a képviselőt és pártját, ez nem a mi stílusunk. Ha indokolt, tetteikkel és szavaikkal viszont akkor is vitatkozni fogunk, ha ez nekik nem tetszik. Az állami cég erre hivatott képviselője megerősítette, hogy az MSZP igazat mondott, a FIDESZ pedig valótlant állított már megint az elkerülő útról. A kormánypárti politikusok sorban buknak le hazugságaikkal. Ennél is nagyobb baj, hogy a 85-ös főút forgalma tovább terheli a csornaiak életét. Egy kormányváltással ezen is változtatni tudunk."

MSZP Csorna
Papp József elnök

Címkék: csorna, elkerülő út, mszp

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 17. 13:00, péntek | Helyi

Hétvégi programok a Rábaközben

Hova menjek? Mit csináljak?

2024. Május 17. 09:00, péntek | Helyi

FussRábaköz 2024

24 órás váltófutás!

2024. Május 16. 16:00, csütörtök | Helyi

Vágányzári menetrend a Szombathely – Csorna vasútvonalon

Vonatpótló buszok közlekednek.