Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2012. Május 16. 14:00, szerda | Helyi
Forrás: beled.hu

Beled – Fradi öregfiúk mérkőzés

Beled – Fradi öregfiúk mérkőzés

A Fradi öregfiúk csapata levélben igazolta vissza júliusi beledi mérkőzését.

Örvendünk, egyben megtiszteltetés számunkra, hogy már jóval a július 21-i fellépésünk előtt megkezdődtek az előkészületek a Beled-FTC öregfiúk mérkőzésre. Ami persze, reményeink szerint több lesz, mint egy meccs.

Csapatunkat családos emberek alkotják, ezért sem tudunk minden meghívásnak eleget tenni, noha szeretnénk minél több helyre eljutni.

A mérkőzések előtt minimum másfél órával a helyszínre érkezünk és állunk mindenki rendelkezésére. Például a sajtóéra is, azaz, interjúk készítésére mód nyílik, továbbá kötetlen beszélgetésre és fotózásokra a szurkolókkal. Mindez a meccs után folytatódhat. A találkozó és a családi nap népszerűsítésében is tudunk segíteni, hiszen a Ferencváros hivatalos honlapján, szurkolói honlapokon és más országos napilapokban egyaránt meghirdetjük és népszerűsítjük az eseményt.

Ezek után sorolom a bővebb keretünket, ám kérem, vegyék figyelembe, hogy mivel játékosainknak civil foglalkozásuk és elfoglaltságuk akad, továbbá közülünk sokan edzősködnek, a végleges utazó keret csak a fellépés előtt néhány nappal realizálódik. Ami együttesünk életében kuriózum, hogy több generációt képvisel, vagyis, ha egy nagypapa kimegy a fiával és unokájával a meccsre, mindenki találkozhat olyannal, akit látott élőben is futballozni. Nálunk az eredménynél is fontosabb, hogy méltón képviseljük szeretett klubunkat és szeretetben töltsünk néhány órát a helyi szurkolókkal, akik reméljük, a későbbiekben kellemes emlékekkel gondolnak majd vissza látogatásunkra. Ez a missziónk lényege immáron négy éve…
Ezek után íme a bővebb keretünk:
Dr. Kiss-Rigó László, Balogh Tamás, Kollár József (kapusok), Szűcs Mihály, Telek András, Keller József, Szekeres Tamás, DejanMilovanovics, Szkukalek Igor, Bubcsó Norbert, Lipcsei Péter, Albert Flórián, Zombori Zalán, Deszatnik Péter, Wukovics László, Tóth Mihály, Koch Róbert, Rab Tibor, Pogány László, Bánki József, Kincses Sándor, Nyilas Elek, Topor Antal, Balogh Gábor, az edző pedig a hosszú betegségéből visszatért Dzurják Csöpi József.

Bánki József
Az FTC öregfiúk csapatának képviseletében

Címkék: beled, foci

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 16:00, péntek | Helyi

Vadász nyári tábor gyerekeknek

Két turnusra lehet jelentkezni.

2024. Április 26. 13:00, péntek | Helyi

Hétvégi és május elsejei programok a Rábaközben

Hova menjek? Mit csináljak?

2024. Április 26. 09:00, péntek | Helyi

A Castrum 9 versenyzője 7 érmet hozott haza a Diákolimpiáról

56 klub 612 versenyzője küzdött.

2024. Április 25. 16:00, csütörtök | Helyi

Pörgesd fel az agyad!

Bűnmegelőzési játék a farádi iskolában.