Városlista
2020. február 18, kedd - Bernadett

Hírek

2016. Szeptember 02. 11:47, péntek | Sport

Benzingőzt vinni ismét a tüdőbe!

Benzingőzt vinni ismét a tüdőbe!

Interjú Nedecki László autóversenyzővel, az Integra Borsodnádasd Rally előtt.

Jó pár hónap kihagyás után ülsz ismét hőn szeretett VFTS Ladádba. Mi miatt sem láthattunk csapatni a versenypályákon mostanában!
- Motor hibával küszködünk sajnos az új motor még mindig nem készült el. Nagy fokú beruházásba kezdtem a cégemnél ami minden időmet leköti és nem tudtam elszakadni.

Ózdi születésűként kell-e egyáltalán itiner számodra a versenyen, hisz becsukott szemmel is végig találsz már ugye?
- Ezt a pályaszakaszt nap mint nap használom, hiszen ezen az útvonalon járok melóba. Nagyon jól fel lett újítva biztos, hogy élvezhető jó verseny lesz. Természetesen itiner nélkül azért nem indulunk el.

Életre halálra fogsz menni a navigátoroddal Gézával, vagy a nézőket is ki fogod szolgálni, úgy "Vadkutyásan"?
- Élvezni akarom a versenyt, az autót, nem az eredménnyel foglalkozni, csak végre egy igazán jót autózni. A navigátor az egyik szerelőm lesz, a nézőknek való autózást sajnos már tavaly sem engedték, és nem szeretnék a rendezőségnek ezzel gondot okozni. (azért a kutyák néha el fognak szabadulni)

Hatszor mentek fel a szakaszra majd. Háromszor Borsdonádasd, háromszor Balaton irányába. Mennyire lesz kihordásos vajon a pálya hat gyors után?
- Mivel az útpadka zúzott kővel van felszórva biztos, hogy lesz a pályán bőven kihordás. (Reméljük, hogy a nézők nem fogják feleslegesen kiszórni), ami balesetveszélyes odafigyelős lesz.

Végszónak, mi is a célotok ezen a versenyen?
- Egy jót autózni szórakozni, egy kis benzingőzt vinni ismét a tüdőbe.
Mivel az új motor csak ezután a verseny után készül el, sajnos tesztversenynek nem tudjuk használni így Kassa kimarad de készülünk Pécsre és ÓZD-ra.

Támogatóink segítségét köszönjük!
Fram-Corr Kft., Incorr-Metal Kft., Kék kereszt Kisállatklinika "Lódoki", Tomi-dekor, Elek-dekor, Lonax, Gyöngyösi Gumiszervíz, Kazinc Gumi Bt. "Szaniszló Tibor",Vadkutya család, Vadkutya Rally Team

Címkék: rally

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 13. 18:07, csütörtök | Sport

Akár már ősztől jöhet a videobírós rendszer az NB I-ben

A tervek szerint az ősszel induló 2020/2021-es szezon kezdetén vezetnék be a labdarúgó OTP Bank Ligában a videobírós rendszert (VAR), de elképzelhető,

2020. Február 08. 15:06, szombat | Sport

Törölték Magyarország első FIS alpesi síversenyét

A kedvezőtlen időjárás miatt a halasztás után a törlés mellett döntöttek Magyarország első felnőtt nemzetközi alpesi síversenyének szervezői.

2020. Február 08. 06:09, szombat | Sport

Február 21-től kaphatók a jegyek a bolgár-magyarra

Február 21-én 10 órakor kezdik árusítani a belépőket a március 26-án sorra kerülő Bulgária-Magyarország labdarúgó Európa-bajnoki pótselejtezőre.

2020. Február 06. 07:10, csütörtök | Sport

A Hungaroringen rajtol a WTCR szezon

Saját közönsége előtt vághat neki a címvédésnek Michelisz Norbert, a túraautó-világkupa (WTCR) tavalyi győztese, miután a sorozat szervezői bejelentették, hogy az idén április végén a Hungaroringen rajtol.