Városlista
2022. november 29, kedd - Taksony

Hírek

2011. Október 17. 14:53, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Beyoncé tüntet a hasával

Beyoncé tüntet a hasával

Egy hete a fél világ azt találgatja, vajon az amerikai énekesnő tényleg terhes-e, vagy csak párnákat tömköd a ruhája alá, miközben béranya hordja ki a gyerekét?

Az egész egy ausztrál tévés szerepléssel kezdődött, amikor Beyoncé terhes pocakja furcsán behorpadt a testhezálló ruhában, miközben leült. Persze rögtön megindultak a találgatások: lehet, hogy nem is vár gyereket, csak kitömte a hasát? A rosszmájú kételkedők magyarázattal is gyorsan előálltak: a 30 éves énekesnő bizonyára félti az alakját és aggódik a terhességi csíkok miatt, ezért játssza el, hogy terhes, miközben béranya hordja ki a gyerekét.

Beyoncé a szóvivőjén keresztül kérte ki magának a feltételezéseket, ostobának és nevetségesnek titulálva az efféle találgatásokat. Az eset óta pedig igyekszik mindig olyan ruhákat hordani, amelyekben jól látszik gömbölyödő pocakja.

Persze az új képek sem nyugtatták meg a gonoszkodó kritikusokat. Ezúttal fertelmesen magas sarkú cipője került a csipkelődések középpontjába. Az amerikai lapok azt feszegették, hogyan húzhat ilyen ingatag lábbelit egy várandós nő? Hát nem fél attól, hogy elesik, és veszélyezteti a kicsit?

Érdekes, hogy az viszont egyik magazin készítőinek sem jut eszébe, mennyi stressznek tesznek ki az örökös kritizálással egy kismamát, akinek leginkább nyugalomra lenne szüksége.

Ezek érdekelhetnek még

2022. November 29. 09:32, kedd | Bulvár

Brutális baleset - Hosszában átszúrta a Suzukit a sorompó, esélye sem volt a sofőrnek

Pusztaszabolcs és Szabadegyháza közötti összekötő úton történt baleset kedden reggel, megdöbbentő képek érkeztek a helyszínről.

2022. November 16. 09:52, szerda | Bulvár

Különös baleset történt a 86-oson - Forró hűtőfolyadék spriccelt a sofőr lábára

A Szeleste felé tartó személyautóban haladás közben elrepedt egy cső és a sofőr lábánál forró hűtőfolyadék ömlött az utastérbe. Az autó vezetője a fájdalomtól jobbra húzta a kormányt és az autó árokba hajtott.

2022. November 13. 09:12, vasárnap | Bulvár

Szándékosan feltartotta a mentőautót, 8 hónap letöltendőt kapott

Az eset Angliában történt, a sofőr büntetését felfüggesztették.

2022. Október 24. 19:19, hétfő | Bulvár

Szállj be a #challenge-be, és találkozz a VALMAR duóval!

Játékra invitál Marics Peti és Valkusz Milán minden tiktokert, a szerencsések pedig eltölthetnek egy délutánt az énekes duóval egy lemezstúdióban.