Városlista
2020. október 23, péntek - Gyöngyi

Hírek

2012. Május 10. 07:25, csütörtök | Bulvár
Forrás: STOP / Kiskegyed

Bochkor Gábor családostul költözik Németországba

Bochkor Gábor családostul költözik Németországba

Bochkor Gábornak irigylésre méltó gyermekkora volt Németországban. Édesapja újságíró volt, akit Bonnba szólított a munkája.

A népszerű rádiós nehezen élte meg, amikor hazaköltöztek a nyolcvanas évek elején, ezért érettségi után a berlini Humboldt Egyetemre jelentkezett. Kislányának is hasonló jövőt tervez.

- Szeretném a kislányomnak, Nórinak is megadni mindazt, ami nekem jutott. Rendkívül vagány kiscsaj, neki is nagyon jót tenne, ha néhány évet ott tölthetne, nyelvet tanulhatna és megismerhetne egy másik kultúrát. Szeretném ezt biztosítani neki, ezért úgy gondolom, ha tini lesz, néhány évet újra kinn fogunk élni Németországban - árulta el a Kiskegyednek Bochkor Gábor, aki hamarosan az első lépéseket is megteszi az ügy érdekében. Párjával, Várkonyi Andreával elhatározták, hogy Nórit két tannyelvű iskolába íratják majd be.

Kiskegyed / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 23. 08:00, péntek | Bulvár

Főzzünk Robival! Fritule - VIDEÓ

Egy délvidéki mediterrán desszert elkészítését mutatja meg nekünk, amely egyszerű, mégis zseniális! És nem mellesleg nagyon finom is!

2020. Október 22. 15:04, csütörtök | Bulvár

Még két film készül a Halálos iramban-sorozatból

Még két film készül a Halálos iramban-sorozatból, és a 11. epizóddal be is fejeződik - írta szerdán a BBC News.

2020. Október 22. 13:04, csütörtök | Bulvár

Erősport: a nemzetközi porondon is bizonyítana az idehaza triplázó Juhász Péter

A mádi Juhász Péter az egyéni és a páros országos bajnoki cím után a hét állomásból álló HSMA Erős Emberek Prémium Liga döntőjét is megnyerte.

2020. Október 22. 08:00, csütörtök | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége Csepregi Éva (Neoton) - VIDEÓ

Csepregi Éva a videóban megosztja velünk, hogy milyen kapcsolatban áll a sportokkal. Melyik áll a szívéhez a legközelebb és mi az amit még nem próbált ki. Tartsatok velünk!