Városlista
2022. május 29, vasárnap - Magdolna

Hírek

2012. Március 15. 14:15, csütörtök | Bulvár
Forrás: STOP / Kiskegyed

Bochkor Gábor időnként teljesen kikapcsol

Bochkor Gábor időnként teljesen kikapcsol

Negyvenéves koráig igazi nőcsábász volt. Ám amikor Bochkor Gábor összejött Várkonyi Andreával és kislányuk született, a népszerű rádiós megváltozott, az ötödik X felé közeledve mintaapa lett.

- Jól csináltam, hogy nem huszonévesen állapodtam meg, rendesen kiéltem magam, sokat buliztam, csajoztam. Megöregedtem, nekem már nem kell a kísértés. Persze az ember egész életében az örömöket keresi, de én most ezt az apaszerepben találom meg. Nekem igazából a család a feltöltődés. Ha el tudunk menni egy hétvégére egy wellness-szállodába, az teljesen kikapcsol, de az is, ha egy órát basszusgitározhatok magamban. Imádok főzni, gyakran szoktam vacsorával várni Andit. Már nem nagyon szeretek otthonról eljárkálni - mondja a népszerű műsorvezető, aki a Kiskegyednek arra a kérdésére, hogy miért pont Várkonyi Andrea lett az a nő, akit választott, Bochkor Gábor a következőket válaszolja:

- Nem praktikázott, hogy behálózzon. Mást jelent nekem, amióta a gyerekem anyja, de ugyanakkor nőként is izgalmas maradt. Nem hagyta el magát a szülés után, nem hízott meg, nem látom melegítőben éjszaka kolbászt majszolni. Jól választottuk ki egymást.

Kiskegyed / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 28. 11:05, szombat | Bulvár

Vádat emeltek Angliában Kevin Spacey ellen

Vádat emeltek csütörtökön Angliában Kevin Spacey kétszeres Oscar-díjas amerikai színész ellen szexuális támadások gyanújával.

2022. Május 27. 13:02, péntek | Bulvár

Shakirának óriási adócsalás miatt kell bíróság elé állnia

Bíróság elé kell állnia Shakirának 14,5 millió euró (5,7 milliárd forint) értékű adócsalás miatt, miután a barcelonai törvényszék csütörtökön elutasította a kolumbiai énekesnő fellebbezését az eljárás ellen.

2022. Május 27. 11:01, péntek | Bulvár

Meghalt Ray Liotta, a Nagymenők sztárja

Meghalt 67 éves korában Ray Liotta amerikai filmsztár, Martin Scorsese 1990-es Nagymenők című gengszterfilmjének főszereplője - számolt be róla a Deadline.com hollywoodi portál.

2022. Május 27. 08:53, péntek | Bulvár

Sztártitkok: Kefir

Kefir elárulta a titkát.