Városlista
2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2013. Február 01. 12:29, péntek | Bulvár
Forrás: MTI

Bocsánatot kért és pénzt küldött a Pannon Volánnak egy bliccelő

Bocsánatot kért és pénzt küldött a Pannon Volánnak egy bliccelő

Bocsánatkérő levelet és azzal együtt 50 ezer forintot küldött az egy évtizeddel ezelőtt elkövetett blicceléseiért a Pannon Volán Zrt.-nek egy férfi a napokban.

A férfi a közlekedési társaság vezérigazgatójának címzett levelében azt állította: a 2000-es évek elején sokszor lógott a cég járatain, és e régi adósságát most törleszteni szeretné - írta a vállalat az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében.
Hozzátették: a férfi lelkiismereti okokra hivatkozva szánta el magát a bocsánatkérésre, és arra, hogy kifizeti azt az összeget, amellyel számításai szerint megrövidítette a busztársaságot. A pénzt bevételként könyvelték el a vállalat pénztárában.
Az állami tulajdonú Pannon Volán Baranyában helyközi, azon belül Komlón, Szigetváron, Mohácson és Siklóson helyi járatú közlekedést biztosít.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 13:30, csütörtök | Bulvár

Teniszpálya alatt találták meg a ferencesek 500 éve eltűnt templomát Visegrádon

A Zsigmond király idején épült Szűz Mária templom romjait találták meg egy teniszpálya alatt, a visegrádi műemlékegyüttes újjászületését megelőző régészeti feltárás során.

2024. Május 08. 15:08, szerda | Bulvár

Hollywoodi világsztárokkal várja látogatóit a Budapest Comic Con

Idén is megrendezik Magyarországon a világ legnagyobb és legjelentősebb popkulturális eseményét, a Comic-Cont:

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.