Városlista
2021. január 26, kedd - Vanda

Hírek

2012. Március 28. 07:25, szerda | Bulvár
Forrás: STOP / Új Ász

Bódi Margóék az életükért imádkoztak Thaiföldön

Bódi Margóék az életükért imádkoztak Thaiföldön

Bódi Guszti és Margó csodálatos napokat töltött el Thaiföldön, ám egy szigetlátogatás során olyan viharba keveredtek, amit korábban csak katasztrófafilmekben láttak.

- Egy picike lélekvesztőt béreltünk Gusztival. Odafelé még semmi sem utalt a ránk váró viharra, de két órával a megbeszélt időpont előtt már tudtuk, hogy a hajó nem tud majd visszatérni értünk - kezdte Margó, aki még most is borzong, ha visszagondol a történtekre.

- Egyik pillanatban még sütött a nap, a másikban pedig szinte éjszakai sötétségbe borult a látóhatár. Tomboló szél támadt és leszakadt az ég. Mindenki menekült a partról, amerre látott. Egy fóliából és ágakból összetákolt viskóba húzódtunk, de a több méteres hullámok azt is elérték. Végül egy óra múlva kezdett csitulni az ítéletidő, és két óra késéssel visszatért a hajónk is, hogy visszavigyen minket. A vízen azonban továbbra is embertelen körülmények voltak, a hatalmas hullámok össze-vissza dobálták a kis hajót. Végig rettegtem, hiszen rossz úszó vagyok, és azt hittem, hogy a hatalmas hullámok felborítják a kis alkalmatosságot - mesélte kalandjukat az énekesnő, akit csak ezután ért az igazi sokk.

- Húsz kilométerre a parttól láttam, hogy a csónak vezetője egyre idegesebb, míg végül leállt a motor, mert elfogyott az üzemanyag. Azt hittem, eljött a vég! A "kapitány" izgatott telefonálgatásba kezdett, végül egy másik hajó hozott egy flakon benzint. Amikor kiértünk a partra, mindketten megcsókoltuk az anyaföldet, és megfogadtuk, hogy több hasonló túrát nem teszünk a jövőben - osztotta meg az Új Ásszal megrázó élményét Bódi Margó.

Új Ász / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 25. 16:02, hétfő | Bulvár

Kevés is elég volt Liam Neeson akciófilmjének az első hely megőrzéséhez

Liam Neeson akciófilmje, a The Marksman második hete tartja vezető helyét a gyengélkedő észak-amerikai mozis piac jegyárbevételi toplistáján, a hétvégén mindössze 2 millió dollárt (587,6 millió forint) hozott.

2021. Január 22. 19:10, péntek | Bulvár

Újabb Trónok harca-előzménysorozat készül

Újabb Trónok harca-előzménysorozat készül az HBO csatornánál George R. R. Martin A Hét Királyság lovagja című novelláskötete alapján.

2021. Január 21. 08:00, csütörtök | Bulvár

Először számoltak meg elefántokat a világűrből

Először sikerült megszámolni állatokat mesterséges intelligenciával összekapcsolt műholdkamerákkal nagy kiterjedésű földrajzi térségében, ami fontos lépés a veszélyeztetett fajok populációinak megfigyelése terén.

2021. Január 19. 11:00, kedd | Bulvár

Gal Gadot főszereplésével készül kémthriller a Netflixnek

A Netflix szerezte meg a Heart of Stone című kémthriller forgalmazási jogait, amelynek főszerepét az izraeli filmcsillag, Gal Gadot játssza - osztotta meg értesülését a deadline.com hollywoodi hírportál.