Városlista
2021. május 7, péntek - Gizella

Hírek

2015. December 01. 08:00, kedd | PR

Bosch lambda-szondák

Bosch lambda-szondák

Elsődleges választás: Bosch

Amikor lambda szondáról van szó, a Boschcég az elsődleges választás, hiszen ők azok, akik kitalálták ezt a terméket. Szondáik nem csupán megbízhatóak, de tartósak is, és működésük optimálisan, nagyon nagymértékben összeegyeztethetők a motor működésével. A másik előnye az ilyen típusú szondáknak az, hogy biztos lehet benne: nem szennyezi a környezetet. Ennek köszönhetően és még sok más okból, számos gyártó szereli ezeket a járművekbe. A Bosch cégnek nagy választéka van különböző lambda-szondákból, így az összes jármű kb. 85%-ba beszerelhetők. Ezen szondák kiváló minőségének és népszerűségének oka az is, hogy folyamatosan fejlesztik ezeket, ezért a legújabb műszaki követelményeknek is megfelelnek. Ha úgy dönt, hogy e cég szondáját választja, nem csak pénzt takarít meg, hanem időt is, mivel ezeket a termékeket általában beépítésre készen szállítják.

Miután beszerelte a Bosch lambda-szondát, tanácsos, hogy rendszeresen, minden karbantartáskor ellenőrizze. A szondák a motor vezérlőegységével dolgoznak, annak érdekében, hogy biztosítsák az optimális keveréket, melynek köszönhetően a motor hatékonyan, nagy teljesítménnyel és tiszta módon üzemel. Ezekkel a szondákkal biztos lehet benne, hogy autója minden ellenőrzéskor megkapja a zöldkártyát. Ezért Bosch lambda-szondát szerelni autójába szükséges lehet, hiszen ez az alkatrész nagy szerepet játszik abban, hogy minden gond nélkül levizsgáztassa autóját.

Tudjon meg többet: www.AUTOalkatreszonline24.hu

Címkék: bosch, lambda-szonda

Ezek érdekelhetnek még

2021. Május 02. 19:18, vasárnap | PR

A játékipar térhódítása Magyarországon

Egyértelműen megfigyelhető, hogy a videojátékok népszerűsége töretlenül felfelé ível az elmúlt néhány évben.

2021. Április 27. 10:34, kedd | PR

Bővül és megújul a varsányi általános iskola

Új tantermekkel és szaktantermekkel, tornateremmel, valamint többi közt műanyag borítású sportpályával is bővül a hamarosan megújuló Varsányi Hunyadi Mátyás Általános Iskola.

2021. Április 25. 09:27, vasárnap | PR

Mivel fűtsem a lakásomat?

Miután a fűtési szezon általában 7-8 hónapig is eltart, így kétszer is érdemes meggondolni, hogy mivel fűtjük otthonunkat.

2021. Április 23. 09:03, péntek | PR

Futó övtáska – nemcsak futóknak

A futáshoz semmi nem kell - szokták mondani. De próbált már vizespalackkal a kezében vagy telefonnal a zsebében kocogni? Ha felkapta a nyúlcipőt, és a szabadban mozogna, akkor néhány holmira szüksége lehet futás közben.