Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2013. Június 04. 10:55, kedd | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Botránykönyv készülhet Détár és Rékasi életéből?

Botránykönyv készülhet Détár és Rékasi életéből?

Vajon mennyit hoz a konyhára a színészpár válása?

Stohl András börtönbüntetése után annak idején jelentősen megnőtt az érdeklődés a Nemzeti Színház azon darabjai iránt, amelyikben a színész-műsorvezető játszott. Úgy tűnik, most a József Attila színház is profitálhat Détár Enikő és Rékasi Károly válásából.

A hírek szerint máris többen szeretnének jegyet venni a Rózsák háborúja című darabra, amióta kiderült, hogy Détár Enikő és Rékasi Károly kapcsolata válságba került. A színházban leszögezték, ők nem építettek erre a helyzetre, ami történt, az természetesen a véletlennek köszönhető. S bár lehet, hogy a teátrum vezetése valóban nem apellált erre, de a korábbi tapasztalatok miatt mindenképpen számítani lehetett hasonló dologra.

Annak idején például Stohl András körül alakult ki hasonló helyzet. Miután a színészt kiengedték a börtönből, a Nemzeti Színház jegypénztárát megrohamozták a kíváncsiskodók, mindenki azokra a darabokra volt kíváncsi, amelyekben a színész-műsorvezető szerepelt.

– Szerettünk volna bejutni a Nemzetibe valamelyik előadásra, amelyikben Stohl András szerepelt, de már nem volt jegy. Ezután valaki azt javasolta, előadás előtt menjünk el a színháthoz, mert ott feketén biztos árulnak majd belépőt. Végül tényleg egy jegyüzértől kaptunk jegyet, igaz dupla áron, de megérte – mesélte annak idején egy néző.

Azt nem tudni, hogy végül a Nemzetinek mekkora plusz bevételt hozott Stohl András, hiszen hivatalosan sosem verték nagydobra, de nyilván nem jártak vele rosszul, mint ahogyan Détár Enikőékkel sem a József Attila színház.

Vagy gondoljunk csak Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán válására. Azt a helyzetet is sokan kihasználták, egyesek csak azért váltottak jegyet az előadásaikra, hogy megnézzék, milyen állapotban vannak, hogyan dolgoznak együtt.

A színházhoz értők azt mondják, egyáltalán nem kizárt, hogy hamarosan a József Attila Színház környékén is megjelennek a jegyüzérek, hogy hasznot húzzanak a két színész válásából. Egyesek szerint azon sem lehetne csodálkozni, ha hamarosan a polcokra kerülne a két sztár házasságát taglaló könyv, ami szintén nagy üzleti fogás lenne.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.