Városlista
2020. július 10, péntek - Amália

Hírek

2019. Március 01. 09:00, péntek | Helyi
Forrás: NAV Győr-Moson-Sopron Megyei Adó- és Vámigazgatósága

Bővül a csornai NAV-ablak nyitvatartása

Bővül a csornai NAV-ablak nyitvatartása

Csütörtök délután is intézhetjük adóügyeinket.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) csornai kormányablakban működő ügyfélszolgálatának nyitvatartási ideje március 1-jétől ismét bővül, csütörtök délutánonként is intézhetők lesznek helyben az adóügyek.

2017. július 1-jén költözött a NAV csornai ügyfélszolgálata a helyi kormányablakba (Csorna, Szent István tér 22.) egy országos program keretében. Akkor a korábbi heti egy helyett négy napra bővült a nyitvatartás, amit a tapasztalatok szerint az ügyfelek is kihasználnak.

Tavaly több mint két és félszer annyian keresték fel a NAV csornai kirendeltségét, mint 2016-ban, de 2017-hez képest is mintegy duplájára nőtt az ügyfelek száma. A legnagyobb növekedés az év első felében, az szja-bevallási időszakban jelentkezett. Míg 2016 májusában kétszázhatvanan intézték adóügyeiket a csornai kirendeltségen, ehhez képest 2018 májusában számuk több mint négyszeresére nőtt, meghaladta az ezeregyszázat. Az ügyfelek pozitívan értékelték azt is, hogy már egy helyen elintézhetik különböző közigazgatási ügyeiket.

2019. március 1-jétől tovább bővül a csornai NAV-ablak nyitvatartási ideje. Csütörtökönként a jelenlegi 8 órától 13 óráig tartó ügyfélfogadás helyett délelőtt 8 órától 12 óráig, délután pedig 13 órától 16 óráig lehet majd helyben intézni az adóügyeket. Az ügyfélfogadás rendje a hét többi napján nem változik.

A NAV-ablakban az ügyfelek továbbra is a már megszokott, széles körben intézhetik adóügyeiket, többek között a bevallásokkal, igazolásokkal, adóazonosító jellel és adókártyával kapcsolatos ügyeket, általános tájékoztatást kérhetnek adózási témákban, valamint egyeztethetik adószámlájukat. A csornai kirendeltségen intézhető ügyek részletes listája elérhető a NAV honlapján.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 10. 09:00, péntek | Helyi

Újabb 36 gyorshajtót mértek be a kapuvári rendőrök

Ezúttal a Kapuvár környéki falvakban végeztek baleset-megelőzési célú sebesség-ellenőrzéseket.

2020. Július 09. 16:00, csütörtök | Helyi

Tűzoltásról, polgári védelemről egyeztettek

Szakmai napot tartott július 8-án a megyei tűzoltósági és a polgári védelmi szakterület a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon.

2020. Július 09. 13:00, csütörtök | Helyi

Állásbörze - a legújabb állásajánlatok

Nézze végig legújabb állásajánlatainkat!

2020. Július 09. 09:00, csütörtök | Helyi

21 gyorshajtót mértek be a kapuvári rendőrök fél nap alatt

Volt olyan sofőr, aki belterületen 106 km/h sebességgel hajtott, de akadt olyan is, aki a megengedett 90 km/h helyett, 136 km/h-val száguldott.